[Diskuze k článku]: ROZČAROVÁNÍ V SÖLDENU - příspěvky uživatele administrator
(Tomas Vitek, vitekt2@centrum.cz) Tak neubehl ani mesic a ukazalo se. Predpokladam, ze vsechny cenne rady si vzala sarka k srdci, poradne se naprdla a nasledne uvolnila na svahu a to ji dodalo 93 set…
(H.Hugo, ) Me pripada clanek docela k veci, uz tim, ze v nem jsou zda se rozumne navrhy k naprave. Ty snad nejsou ani tak potrebne pro Sarku, ale myslim ze bychom je meli ocenit my coby laicka ale par…
(Steffi, shadore@seznam.cz) Haha, tak to je pravda, to bychom byli rozcupovani na kusy asi skoro všichni. Vrcholovy sport je dřina a zase dřina. Je pravda, že Šárčin výkon byl velkým zklamáním, 4sekun…
(kum, ) Ty jo, tak jsem si napred precetl diskusi jako obvykle a pak az
clanek. Ale clanecek je fakt hustej ![]()
Tak jsem zvedavy, jak se to tady bude vyvijet dale.....
Ale udelalo to na mne doje…
(Petr Socha, petr.socha@snow.cz) Já tedy plně souhlasím s Tomášem. Přijde mi to úplně zbytečně vyhrocený a nechápu důvod existence tohoto příspěvku. Je tam velmi málo konstruktivní kritiky a zbytečně …
(tomas vitek, vitekt2@centrum.cz) Vazeny pane Hample,
predpokladam, ze vy sam osobne jste dlouhodoby zavodnik schopny vsechny vyse zminene, nesmirne cenne a podnetne postrehy do sve jizdy zakompo…
Předesílám, že k následujícímu komentáři mě nepřivádí zaujatost ani osobní antipatie a doufám, že bude chápán jako projev snahy pomoci. Nejprve připomenu závod v obřím slalomu (OSL), kterým byla zahá…