Domů Diskuze neviditelné (ke všem modulům) [Diskuze k článku]: ROZČAROVÁNÍ V SÖLDENU

[Diskuze k článku]: ROZČAROVÁNÍ V SÖLDENU

03.11.2008 12:31:09 #1 

administrator

Předesílám, že k následujícímu komentáři mě nepřivádí zaujatost ani osobní antipatie a doufám, že bude chápán jako projev snahy pomoci. Nejprve připomenu závod v obřím slalomu (OSL), kterým byla zahájena série závodů Světového poháru v alpských disciplinách již tradičně na ledovci Rettenbach vysoko nad Söldenem přesně před rokem.

Odkaz na článek

03.11.2008 17:28:09 #2 

administrator

(tomas vitek, vitekt2@centrum.cz) Vazeny pane Hample,

predpokladam, ze vy sam osobne jste dlouhodoby zavodnik schopny vsechny vyse zminene, nesmirne cenne a podnetne postrehy do sve jizdy zakomponovat jinek nez verbalne.

Pokud ne, potom vaham, jak si to vylozit nez dalsi : po bitve kazdy general, obzvlast pokud je to cech

Rad bych vyjadril svoji podporu panu zahrobskemu, pokud to dotahl sem, verim, ze si vcas necha poradit a to osobni a neverejnou formou. Ostatne tak jste mel predat svoje postrehy i vy. Takto to vyzniva ve Vas neprospech. Doufam, ze to je jen klam, kteremu jsem take podlehl.

S pozdravem SKOL

Tomas Vitek

04.11.2008 03:15:44 #3 

administrator

(Petr Socha, petr.socha@snow.cz) Já tedy plně souhlasím s Tomášem. Přijde mi to úplně zbytečně vyhrocený a nechápu důvod existence tohoto příspěvku. Je tam velmi málo konstruktivní kritiky a zbytečně moc omáčky. Ve vší úctě k autorovi mě to vede k opačné domněnce, než uvádí v úvodu. Ke sportu prohry neoddělitelně patří. V tomto sdělení lze objevit informaci, že vše je špatně – bijte na poplach! Proč proboha? Po jedné porážce? Nejsou dosavadní úspěchy Šárky dostatečný důvod pro to, abychom jí nastoupené cestě věřili? Karle, Ty myslíš, že toto k něčemu pomůže?

04.11.2008 09:16:17 #4 

administrator

(kum, ) Ty jo, tak jsem si napred precetl diskusi jako obvykle a pak az clanek. Ale clanecek je fakt hustej :-)

Tak jsem zvedavy, jak se to tady bude vyvijet dale.....

Ale udelalo to na mne dojem, jako by zacka zacinala byt dobra a pak zase vse na nic. Nejak mi asi uniklo, ze Sarka je mistrine sveta, ne? A to jsem freerider – to jen, ze takove veci si clovek pamatuje, kdyz to i vidi.

Nehazel bych flintu do zita… a podobne rady asi opravdu probral osobne.. dle meho je toto citlive tema – hlavne pro sarku.'

Mi osobne by to na psychice nepridalo… byt takto zdrban na nejsledovanejsim prostoru ceskeho SNOW sportu :-(

jeste ze nezavodim.. bo podle meho stylu „nejizdy“ bych byl rozcupovan na kusy

04.11.2008 09:52:14 #5 

administrator

(Steffi, shadore@seznam.cz) Haha, tak to je pravda, to bychom byli rozcupovani na kusy asi skoro všichni. Vrcholovy sport je dřina a zase dřina. Je pravda, že Šárčin výkon byl velkým zklamáním, 4sekundy je obrovská ztráta a opravdu nikoliv výkon hodný mistryně. Doufejme, že to bylo jen počáteční zaváhání a že to není předzvěst Šárčina sestupu. Věřím, že se z toho poučí a že se pořádně rozjede! Ale nemohli bychom se divit ani opaku, vrcholový sport je velmi křehká záležitost a těch, co jednou oslnili a pak už o nich nebylo slyšet, jsme už taky viděli dost.. A nedělejte si starosti z toho, že tento článek ublíží její psychice..jestli má vůbec čas tohle číst, pak stejně sama nejlíp ví, jak na tom je a taková věc ji nemůže rozhodit.

04.11.2008 19:39:30 #6 

administrator

(H.Hugo, ) Me pripada clanek docela k veci, uz tim, ze v nem jsou zda se rozumne navrhy k naprave. Ty snad nejsou ani tak potrebne pro Sarku, ale myslim ze bychom je meli ocenit my coby laicka ale participujici verejnost; vicemene pro sve ponauceni (az treba budeme mit podobnou smulu a dostaneme 4 buchty v prvnim kole svetaku).

02.12.2008 11:15:48 #7 

administrator

(Tomas Vitek, vitekt2@centrum.cz) Tak neubehl ani mesic a ukazalo se. Predpokladam, ze vsechny cenne rady si vzala sarka k srdci, poradne se naprdla a nasledne uvolnila na svahu a to ji dodalo 93 setin k dobru.

s pozdravem skol

Tomas Vitek

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy