[Diskuze k článku]: ROZČAROVÁNÍ V SÖLDENU
03.11.2008 12:31:09 #1
Předesílám, že k následujícímu komentáři mě nepřivádí zaujatost ani osobní antipatie a doufám, že bude chápán jako projev snahy pomoci. Nejprve připomenu závod v obřím slalomu (OSL), kterým byla zahájena série závodů Světového poháru v alpských disciplinách již tradičně na ledovci Rettenbach vysoko nad Söldenem přesně před rokem.
03.11.2008 17:28:09 #2
(tomas vitek, vitekt2@centrum.cz) Vazeny pane Hample,
predpokladam, ze vy sam osobne jste dlouhodoby zavodnik schopny vsechny vyse zminene, nesmirne cenne a podnetne postrehy do sve jizdy zakomponovat jinek nez verbalne.
Pokud ne, potom vaham, jak si to vylozit nez dalsi : po bitve kazdy general, obzvlast pokud je to cech
Rad bych vyjadril svoji podporu panu zahrobskemu, pokud to dotahl sem, verim, ze si vcas necha poradit a to osobni a neverejnou formou. Ostatne tak jste mel predat svoje postrehy i vy. Takto to vyzniva ve Vas neprospech. Doufam, ze to je jen klam, kteremu jsem take podlehl.
S pozdravem SKOL
Tomas Vitek
04.11.2008 03:15:44 #3
(Petr Socha, petr.socha@snow.cz) Já tedy plně souhlasím s Tomášem. Přijde mi to úplně zbytečně vyhrocený a nechápu důvod existence tohoto příspěvku. Je tam velmi málo konstruktivní kritiky a zbytečně moc omáčky. Ve vší úctě k autorovi mě to vede k opačné domněnce, než uvádí v úvodu. Ke sportu prohry neoddělitelně patří. V tomto sdělení lze objevit informaci, že vše je špatně – bijte na poplach! Proč proboha? Po jedné porážce? Nejsou dosavadní úspěchy Šárky dostatečný důvod pro to, abychom jí nastoupené cestě věřili? Karle, Ty myslíš, že toto k něčemu pomůže?
04.11.2008 09:16:17 #4
(kum, ) Ty jo, tak jsem si napred precetl diskusi jako obvykle a pak az
clanek. Ale clanecek je fakt hustej
Tak jsem zvedavy, jak se to tady bude vyvijet dale.....
Ale udelalo to na mne dojem, jako by zacka zacinala byt dobra a pak zase vse na nic. Nejak mi asi uniklo, ze Sarka je mistrine sveta, ne? A to jsem freerider – to jen, ze takove veci si clovek pamatuje, kdyz to i vidi.
Nehazel bych flintu do zita… a podobne rady asi opravdu probral osobne.. dle meho je toto citlive tema – hlavne pro sarku.'
Mi osobne by to na psychice nepridalo… byt takto zdrban na nejsledovanejsim
prostoru ceskeho SNOW sportu
jeste ze nezavodim.. bo podle meho stylu „nejizdy“ bych byl rozcupovan na kusy
04.11.2008 09:52:14 #5
(Steffi, shadore@seznam.cz) Haha, tak to je pravda, to bychom byli rozcupovani na kusy asi skoro všichni. Vrcholovy sport je dřina a zase dřina. Je pravda, že Šárčin výkon byl velkým zklamáním, 4sekundy je obrovská ztráta a opravdu nikoliv výkon hodný mistryně. Doufejme, že to bylo jen počáteční zaváhání a že to není předzvěst Šárčina sestupu. Věřím, že se z toho poučí a že se pořádně rozjede! Ale nemohli bychom se divit ani opaku, vrcholový sport je velmi křehká záležitost a těch, co jednou oslnili a pak už o nich nebylo slyšet, jsme už taky viděli dost.. A nedělejte si starosti z toho, že tento článek ublíží její psychice..jestli má vůbec čas tohle číst, pak stejně sama nejlíp ví, jak na tom je a taková věc ji nemůže rozhodit.
04.11.2008 19:39:30 #6
(H.Hugo, ) Me pripada clanek docela k veci, uz tim, ze v nem jsou zda se rozumne navrhy k naprave. Ty snad nejsou ani tak potrebne pro Sarku, ale myslim ze bychom je meli ocenit my coby laicka ale participujici verejnost; vicemene pro sve ponauceni (az treba budeme mit podobnou smulu a dostaneme 4 buchty v prvnim kole svetaku).
02.12.2008 11:15:48 #7
(Tomas Vitek, vitekt2@centrum.cz) Tak neubehl ani mesic a ukazalo se. Predpokladam, ze vsechny cenne rady si vzala sarka k srdci, poradne se naprdla a nasledne uvolnila na svahu a to ji dodalo 93 setin k dobru.
s pozdravem skol
Tomas Vitek
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.