attiva arena - příspěvky uživatele akrim
tak prece jen jeste jeden dotaz, kdyz jsem se divala na areny a blizzardy podrobneji, zjisitla jsem, ze areny maji celodrevene jadro a blizzardy (ty co jsem vyse uvadela)jen dreveny hranol, ktery jde …
Jeste jednou moc diky, konecne nekdo, kdo mi s vyberem opravdu pomohl a poradil, na co se zamerit, v patek se jdu mrkout na ty areny, tak pri te prilezitosti mrknu i na jine modely podle tveho doporuc…
Tomasi, nechci zneuzivat tve ochoty, ale prece jen, pokud bys mel jeste cas mi odpovedt a ja se rozhodla pro ty blizzardy, tak ktery model bys pro me bral? Ten model CRS Five IQ 10/11 + IQ-LT 10 whit…
Tomasi, diky za velkou ochotu, procetla jsem i tento i ostatni testy areny a vysla z testu jako dobra lyze, vlastne jen tento francouzsky test ji prirazuje jen prumerne lyzarce… jdu se na ne do prod…
Tomáši, díky za názor, jsi první, který mi řekl, že je to dobrá volba, spíš se setkávám s názorem, že jou na mě moc dlouhé, že se na nich nadřu. JInak s tou tvrdostí, dočetla jsem se, že lyže má po c…
DObry den, rada bych se taky poradila pri vyberu lyzi. Mam moznost koupit model sezony 08/09 attiva arena(nove). Pri delce 168 cm s rozmery 110–69–100. Mam 172 cm a vazim 52 kg, lyzuji nejakych 25 let…