[Diskuze k článku]: ŘÍJNOVÉ SNĚŽENÍ VE STŘEDNÍ EVROPĚ - příspěvky uživatele administrator
(ivan, ) Škoda, že to časově vyšlo tak nešikovně a že ses
nepřihlásil. Já jsem pak ouřadoval vedle skeneru tuším na tvém stole Jinak máš samozřejmě
pravdu, že v dobách, kdy neexistoval nejenom…
(Tomáš Roba – SNOW.CZ, ) Co se týká HOnzova příspěvku ohledně polámaných stromů, tak to se dostáváme do úplně jiné roviny, kdy se i ten největší a nejradikálnější lyžař může dostat do situace, kdy bud…
(Tomáš Roba – SNOW.CZ, ) Když jsi zmínil éru zasněžování, tak si vzpomínám, jak když jsme byli děti (70–80 léta), tak bylo sněhu mnohem víc než teď (teda aspoň mi to tak připadne, kolikrát nebylo po c…
(ivan, ) No jo, promiň, asociace Roba a Michal byla příliš silná. Jinak si rozumíme, oba víme, jak to chodí. Jsem ale takový protivný hnidopich, že když napíšeš „celá obec milovníků lyžařských radován…
(Tomáš Roba – SNOW, ) Ivane, asi si mě pleteš s mým bráchou
Michalem. Jinak „obcí
milovníků lyžařských radovánek“ jsem myslel běžné lyžaže, kteří
věci jako údržba a ostatní předsezóní práce …
(Radek Holub – SNOW, ) To máš samozřejmě, Ivane, pravdu. Pak jde o to, jestli provozovatele považovat za „obec milovníků radovánek“:-) Naopak co se týče prostých „spotřebitelů“ všeho souvisejícího se …
(Tomáš Roba – SNOW, ) Tak podle dnešní MF Dnes budou o víkendu fungovat Rejdice.
(ivan, ) Michale, musím s tebou částečně nesouhlasit. Na ledovcích samozřejmě potřebovali sníh jak prase drbání. Ale dole včetně našich hor je to poněkud jiné. Z praxe (jak coby pracovník lyžařského a…
Z počasí, které sužuje skoro celou Českou republiku a naděluje většině lidí starosti, má radost celá obec milovníků lyžařských radovánek. Podle předpovědí ještě není všemu konec a minimálně na horách…