Na hrudi obra obláček zlatý - příspěvky uživatele milan2
Jelikož mi nejde založit nové vlákno, mohu zneužít Krabe Tvoje k OT? Prosím poradte jsk zúžit stopu v oblouku. Zahajuji oblouk co nejdříve v úzké stopě na vnější, ale v oblouku mi vnější trochu ujížd…
Pavlosi jaký vidis rozdíl mezi temi delsimi a kratsimy slalomkami? KROMe Tvoje otazka je logická,ale vědět jak na to a něco zajet není to samé. Krystofovi Kryzlovi asi není tady moc co vyčítat, ale kd…
Krabe myslím že jsi jinými slovy došel k tomu samému. Jak chceš hranit lyži bez vyklonění pánve do strany? Jedině že by jsi prohnul nohu v koleni. Tento způsob je funkční i v hlubokém nebo rozježděném…
Jelikož nejsem instruktor ani správný profík mohu si zdarma klidně rozdávat know-how, které jím ani nemusí být. S klidným svědomím že jsem neokradl klienta. Konečně s oběma rukama jsem si o víkendu ve…
Tohle má být ten funcarving? Jízda ho hraně se koná pouze při malém náklonu, jinak jde o prudce brzdivý smyk, následuje ztráta rychlosti a rozjezd do dalšího zoufalého pokusu. Nádherné podmínky, ale…
Harry ano hrnce uz mam delsi dobu, ale po 5 tydnu sadry a 4 tydny rekonvalescence se uz asi do slalomu tuto sezonu nedostanu. Krome 3 dnu jsem letos jezdil jen s jednou hulkou v natazenych rukach, vy…
Nejsem tázán ale pokusím se o spekulaci, co tím diskutující mysleli. Kolena ke svahu znamená asi více utahovat oblouky a větším náklonem kompenzovat odstředivou sílu k tomu paraelní vedení bérců. Dá…
Bod jedna znamená to co píšeš v námitkách – musí se dojet tam kam je potřeba. Pokud chci utáhnout hodně oblouk a ještě ho navázat musím předchozí jet skoro do vrstevnice a vyjet co nejvíce další do sp…
Přidám několik subjektivních možná hloupých poznatků. Aby se oblouk dal brzo začít před spádnicí, musí se ten předchozí dojet dostatečně daleko za spádnici. Oblouk se začíná na zatížené vnější lyži, …
No a jsme zpátky na zemi, po mnoha doporučeních obřaček a různých dlouhých a širokých bestií, různých prohlášeních typu že stačí přidat rychlost a SG točí jak slalomky apod, se zjistilo že netočí dobř…