[Diskuze k článku]: ŠÁRKA ZÁHROBSKÁ JE DRUHÁ NEJLEPŠÍ SLALOMÁŘKA SVĚTA! - příspěvky uživatele administrator

24.03.2009 14:43:51

(redakce SNOW, ) Zpracování a publikování informací má mnoho forem a redakce je otevřena všem, které mohou naše čtenáře zaujmout – jak servisním informacím, tak fundovaným analýzám. Pokud se někomu ne…

17.03.2009 22:01:02

(Spencer, ) Takové diskuze a komentáře pod články pane Tibore už jsou. Většinou se na nich vyskytuje místní guru, tady třeba ivan, a jeho fanklub přitakávačů. No a od tohoto guru se dozvíme jak všichn…

17.03.2009 18:22:53

(ivan, ) „There is nothing to say,“ Raich told Reuters' Patrick Lang. "I skied well, I did not take any risks. But in slalom everything can collapse so quickly. It will take me awhile to recover from …

17.03.2009 16:41:42

(pepino, ) Musím se zastat pana Alföldiho. I kdyby to byl sebevíc jeho názor, tak kdo vám Ivane dal právo ho urážet jenom proto, že vy máte názor jiný? Napsat: Já si myslím něco jinýho, … by bylo v …

17.03.2009 16:39:34

(ivan, ) a navíc to neumí bez nadávky :-))). No prostě exot, co čekat jiného. Nicméně k věci. No tak konečně vím to, co jsem tušil. Skoro abych se Tiboru Alfoldimu omluvil. Redaktor ČTK, to vysvět…

17.03.2009 13:46:20

(Tibor Alföldi, alfoldi@ctk.cz) Nikdy jsem neměl a pořád nemám potřebu veřejně debatovat nad výlevy rádoby odborníků pod články na webech. A nikdy jsem to nedělal. Ale tentokrát udělám výjimkou, která…

17.03.2009 12:06:38

(Milan, ) Jak to dopadlo nemohl uvěřit ani Svindal, po Benniho vítězství v obřáku se smířil s tím, velký globus půjde do Rakouska. Slušnost je jedna a realita druhá. Právě ve chvíli když už je vítězs…

17.03.2009 10:06:09

(ivan, ) Řekl bych, že Šárčina sezona byla taková trochu rozporuplná. Medaile z MS a druhé místo ve slalomu WC, signalizující stabilizaci výkonnosti na velmi vysoké úrovni, poněkud překrývá neúspěšnou…

17.03.2009 09:49:19

(ivan, ) CIT.: „Přeji to Akselovi,“ nedělal si Raich velkou hlavu z porážky. Proboha, Alföldi, já už vážně budu zlej :-(((. Zkus prosímtě trochu uvažovat hlavou a neplácat sem novinářské nesmysly…

16.03.2009 15:14:46

Další krůček do absolutní špičky udělala v letošní sezoně česká lyžařka Šárka Záhrobská. Ve finále Světového poháru v Aare byla v posledním slalomu roku třetí a díky tomu se posunula na konečnou druh…

Komerční tipy