[Diskuze k článku]: TESTY LYŽÍ - SNOWTEST 06/07 - příspěvky uživatele administrator
(PetrAT, ) jezdil jsem asi 2 zimy dozadu Supersport s těma hodně hvězdičkama, nejvyšší model. V té době jsem měl Elan S12. Musím říct, že ty Volkly mě doslova nadchly. S rádiusem asi 14m, délka 168 cm…
(PetrAT, ) Měl jsem půjčenou loňskou v délce 160 cm. Připadla mi vcelku rychlá a hodná. Jsem hobby lyžař, žádný závodník. Osobně jsem si koupil Elan SLX 165 cm a ta je ve srovnání taková zábavnější, d…
(Andrej, kusnierik@sezam.cz) Shanim informace k temto lyzim, jak jsou postaveny a jake jsou zkusenosti s nima v terenu. Co vim, tak se jedna o jakousi specialni verzy z rady Supershape vyrobenou pro …
(jean, xholom@centrum.cz) ahoj, mam
uz par let volkl p50 race carvery, 183 delka. uz od techto lyzi si myslim porad
plati veta uvedena v testu: „draha, narocna, ale uzasna milenka “ nevymenil bych…
(Petr, ) Žluté slalomky nemám, ale červené GS (obřačky) a není myslím lepší lyže na trhu. Není však pro rekreační ježdění, kratší oblouk se dá, ale dá to větší námahu. Zato na ledu a upravené trati p…
(Anča, ) Ahoj ano mam.Ale mam tie zlte recetigre.Dobre drzia ci uz v hlbokom snehu, tak i na lade.Odporucam:)
(Petr, ) Máte někdo zkušenosti s těmito lyžemi? Popřípadě jaké?:-) Máme doma Atomic Beta Race 11.21 a Voelk P60 Slalom Carver, nevím jestli si to myslíém dobře, ale jsou ty Allstar něco mezi? Dík za o…
(Kalas, ) Ahoj lidi, nemáte někdo náhodou nějaký zkušenosti se slalomkama od Voelklu? V testu jsou tu z Racetigerů jenom ty obřačky, takže uvítám nějaké bližší info. Díky!
Stalo se už tradicí, že tým lyžařů okolo redakce našeho časopisu každoročně vyráží koncem zimy na jednu ze svých stěžejních akcí – test lyží. Ani letos tomu nebylo jinak. S rovnou stovkou lidí letos …