Jak vydržíte celý den lyžovat? - příspěvky uživatele bonup
>> #57, Gravedigger, 09. 02. 2016 15:14:20 Chci ti věřit protože z fóra vím, že nepíšeš blbosti, ale mám P50 GS 185cm a u nás na sjezdovc…
Tak jsem se vrátil z týdenního pobytu z Val Gardeny a trochu mi to připomíná citát z filmu Vrať se do hrobu (ani po vlastním výzkumu nejsem schopen na tuto otázku odpovědět). Samozřejmě, že jsem na ly…
Tak zase jsem zase objevil, že vyfukováním cigaretového dýmu do vody nevznikne zlato. Ačkoli jsem si myslel, že jsem v nejlepší kondici co jsem snad vůbec kdy byl, tak prostě sjezdové lyžování není bě…
Ahoj dík za odpověď jo do Zásady (spletl jsem si s Loučnou) se chystám ačkoli se strachem posledně to nedopadlo dobře, ale vše špatné je pro něco dobré. Jinak asi vlastně štěstí že půjde o komerční sj…
Ahoj všem V r.2013 v lednu jsem si karvováním (resp. snahou o něj) zmršil vazy v koleni hned po lekci v Loučné s HonzouV a celou sezonu už pak nejezdil. Ještě v říjnu 2013 jsem si myslel, že je po ly…
>> #15, Harry, 27. 02. 2012 21:58:13
No po servise lyží se s nima točí OK takže mě to zase těší ačkoli carvovat jak krava mi zatím úplně …
Dík všem za odpovědi trochu mě to uklidnilo. Pro mě je polodenní ideální délka – stačilo by i méně. Je pravda, že naposledy jsem vydžel celej den někdy za totáče ještě jako náctiletý na Klínovci a to …
Jak už jsem jednou psal nikdy jsem nebyl v Alpách na lyž. dovolené, především proto že si neumím představit jak se to dá vydržet 6 dní lyžovat celý den. Jako dítě na Chopku a jinde jsem to sice zažil …