Lange RS 110 - je to málo? - příspěvky uživatele giovinezza
Tak jsem si právě změřila přesně délku nohy a je to 27,5 cm. Jako mondo 25, to vůbec, chci v tom vydržet celej den a nejsem bode, abych vydržela v malejch botech :)) Já sem měkkejš, oboje boty co mám …
Dik, na Fischery i Nordicy kouknu. Oblepovat uz urcite nic nechci, pokud to bude mozny, rada se tomu vyhnu.
Jen te poprosim – co konkretne si mam predstavit pod pojmem „mekky plug“?
Aha, tak to díky za upozornění, že mají to číslování jinak, protože běžný je 42=27 atd…uf, takže mám co dělat.
Teď jsem si změřila i šířku nohu, v klidu má 8,5 cm v nejširším místě, rozplácnutá …
Ivane, já žiju v domnění, že mají 95mm, resp. že existuje model i s těma 95 mm. Nebo se tedy pletu a je jen 97 a já jsem se blbě podívala? Jinak, chtěla jsem napsat fakt to, co jsem napsala, 42,5 je…
Brunisimo, jo, to už jsem tady četla, že se dneska dělá všechno měkký..myslíš teda, že např. současný 110 se rovnaj třeba 80 „papučím“ vyrobenejm před 5 lety?
Gravedigger, jo, musim je mit uplne do…
Tak Vás po delší době zdravím. A hned se (stupidním) dotazem. Chystám se kupovat lyžáky, chci vyzkoušet (a tak nějak doufám, že to bude to pravý ořechový) Lange RS.. původně jsem míříla k FI 130 s tím…