Vhodný foták na lyže - příspěvky uživatele administrator
(Obláček, woblacek@gmail.com) To máš pravdu s tim zumem dá se to vyřešit blízkym projetim kolem fotografa když je zdatnej lyžař.Ale zase s pomalou závěrkou je to takřka loterie.Další nevýhoda je ta že…
(Milan, ) Ivane to máš pravdu, ale v amaterských podmínkách pořídit slušné video z natož fotku z jízdy je téměř nemožné. Focení po katastrofálních pokusech mého okolí jak z lyžování tak z motokrosu j…
(ivan, ) Já bych ještě přidal jedno upozornění. Občas vídám prosbu o rozbor natočeného videa, která je kvůli mizerné kvalitě záznamu prakticky nesplnitelná. Když odkudsi z davu vyjede mraveneček, rozt…
(Obláček, woblack@gmail.com) Díky za postřehy.Přivádí mě to k tomu že bych asi fakt měl pořídit to zrcadlo i když to sebou nese spoustu pro a proti.Důvodem bude nejspíš to že nějaký fotky z obič kompa…
(Stepi, shadore@seznam.cz) Záleží, co od těch fotek čekáš. Pokud ti jde o běžné foto do alba, doporučuji Olympus mju, který je do zimy bezkonkurenční. Vydrží nejen mráz, ale i náraz a vodu, v případě …
(peter, ) vhodný foťák na lyže doporučujem kompakt odolný vočí nepriazni počasia, Pentax a Olympus maju také v ponuke, ak ti padne do snehu, vody alebo blata tak je menšia šanca poškodenia ako u bežný…
(Petr H. – SNOW, ) Zdravím, a zkusím přidat pár postřehů z praxe. Hodně záleží, jaké fotky čekáš a jak je chceš nakonec použít. Pro časopisové využití používáme zrcadlovky, k tomu sadu slušných objekt…
(Robert, ) No tak to jsi trefil, hřebíček na hlavičku.Výběr bude zajisté velmi těžký a přeji št´astnou ruku.Já mám zkušenost s brutálním páden a Panas.FZ-10 ( kolem 1/2 kila) na zádech.Tuto školáckou …
(arsi, ) Zrkadlovka je bez konkurencie.Je s ňou patália,ale ak je to postavené na kvalite,tak iba zrkadlovka a fotograf toho moc nenalyžuje.Ak chceš ale niečo univerzálnejšie,ľahšie a zároveň akú takú…
(Honza, ) Pro běžné focení používám běžný kompakt s dobrým objektivem a stabilizátorem. Většinou to naprosto stačí. Pro kvalitnější fotky Panasonic FZ-50, jednou za čas to snadno oželím.
(Obláček, woblacek@gmail.com) Zdravím Ctěl jsem se poptat na foták vhodný na lyže.Jistě jste si už někdy někdo chtěli udělat tu fotečku za jízdu nabo za letu.Právě řeším otázku ohleně fotáku na lyže…