děckáá už se to blížííííí - příspěvky uživatele administrator
(quip, vladimir.zejda@volny.cz) To jarda: U nás na škole funguje takový menší lyžařský klub (osle.vse.cz) a každý týden bývají tréninky. No poprvé jsme nějakou asi tak hodinu „makali“ s těmi velkými b…
(Milka, ) Závislost je hrůza. :) My už máme asi 14 dní zaplacenou zálohu na zájezd do Itálie, byli jsme první přihlášení, když já se nemohla dočkat… :)))
(rejnok, xrejnok@seznam.cz) já jako každej rok už osm let na tejden do herliček se stále stejnou partou lidí pak čtyřdenní sallbach a nějakej ten freeridek když se zadaří a pak jednodeňky
(jarda, ) To quip: poradíš nějaký přípravnáý tréning? Zvláště cviky na koordinaci a rovnováhu bych opravdu uvítal. Případně vhodný zdroj. dík.
(jeňovka, ) Tak tak. Ale ono to je celkem sranda, když v červenci vybíráte lyžáky a lidi se na vás dívaj jak na blázna:D Joo už aby to bylo! Kam se letos chystáte na lyže?
(quip, vladimir.zejda@volny.cz) Tak vidím, že jsme na tom dost podobně. Různé cestovky jsem začal obcházet už začátkem září a v obchodě jsem se byl na nové lyže podívat už prvního. No a včera jsem zač…
(Honza, ) Ne rozhodně nejsi sama. Od chvíle kdy mi doma ve schránce
přistane první leták na zimní záležitosti, obvykle je to jedna
nejmenovaná cestovka se zájezdy do Francie ,jsem jako na
trní. Př…
(jeňovka, jana.kopcakova@seznam.cz) Ááá tak vidím, že nejsem sama, komu den za dnem víc a víc hrabe:D Tak to je opravdu pozitivní zjištění:)
(rejnok, xrejnok@seznam.cz) juchuuuuuuuuuuu už se nám to blíží a já jako magor už nadrýženě čekám na první snížek a první číslo snow…