Novinky pro Fajnšmekry - příspěvky uživatele administrator
(Krab, ) že se na tom stole nepokoušíš carvovat po svahu. Lyže neměním z designových rozmarů, ale z nutnosti. Problém je a) v odtečení materiálu ze spodu hrany a tím vzniku nežádoucího odklonu b) ve v…
(TomáS, ) Některé funkce fóra jsou skutečně na hovno! Tohle mělo přijít pod příspěvek arsiho s obřačkou front one 191. Asi fakt napíšu provozovateli, že jim vyrobíme něco pořádnýho:-) T
(TomáS, ) Pro letošní kolekci obřačku výrazně přitvrdili (důvody neznám), v délce 191 bych si na tu lyži netroufl ani v té měkčí variantě. Tahle pravá chlapská délka spolu se zvýšenou tvrdostí, nemusí…
(ivan, ) Já vždycky říkám „zaplaťpámbu za každého dovozce, který je lyžař“. Je to samozřejmě nadsázka, z hlediska dobře fungující firmy to nemusí být žádná přednost (viz Charvátová), ale přece jenom v…
(TomaS, ) Stockli SL nemá…:-), někde jsem to četl. Původně jsem si chtěl koupit obřačku právě od Stockli, ale zrovna měli na Visty docela slevu a tak jsem ušetřil asi 8tis. rozdílu a šel jsem do V…
(ivan, ) Neřekl bych, že jsi byl „osočen“, jen mě zarazila ta stylistika. V mém tehdejším příspěvku jsem se nesnažil ani o manipulaci: citovat umím a musel jsem to umět nejpozději už v diplomce v dobá…
(TomáS, ) znova jsem si s odstupem přečetl svůj příspěvek a musím uznat, že stylem připomíná tiskovou zprávu. Takže se tak trochu nedivím, že jsem byl osočen. To víte, 14 let v marketingzu a prodeji z…
(david, david@hottubs.cz) ach jo, člověk odpoví na jeden příspěvek, a octne se v diskusi úplně někde jinde… :-§) :-°(
(david, david@hottubs.cz) milý
TomaSi, možná se cítíš poněkud dotčen – z tvých slov je to
koneckonců výrazně cítit
, nicméně i já měl po přečtení prvních pár vět podobný
pocit jako ivan… Pravda…
(Pavel_Elan_SLX, ) Krabe, Pavlosi, zmiňujete se o odrovnání lyží za 2 roky, nebo 10 týdnů. Mohli by jste být konkrétnější? Ty moje slalomky s dvěma plechy a dřevem jezdí pořád stejně dobře. Ale třeba …
(TomáS, ) a těch letošních se mi taky moc nelíbí. Osobně designy Vistu z let 06/07 se mi líbí skutečně hodně. Navíc design je poměrně dost subjektivní, tak nechci nikomu tlačit svůj pohled, ale zatím …
(Pavlos, ) dojmu, že kolekce na příští sezónu je hodně podřízená stylu a luxusu. Kolekci 06/07 se slalomkou SL-PRO a obřačkou GS-PRO nebo kolekci 07/08 s typy SL Pro6 a GS Race 7 až 9 a už odvál …
(Pavlos, ) výborné lyžaře. Jsem spíš nadprůměrný samouk, takže se obávám, že ty třeba ty tvoje Atomiky už budou nad moje síly ( techniku ). Se svými 90 kg živé váhy a silným „spodkem“ jsem schopen od…
(TomáS, ) Ivane abychom byli oba seriózní, tak už v první větě nezačínej manipulací. Myslím, že mezi slovem „OBLÍBENÝ“ – jak jsem uvedl já a"ÚŽASNÝ" – jak uvádíš ty je z hlediska významu v českém jazy…
(PetrAT, ) Ivane, správně si tuto situaci vystihl-popsal. A ti snobáci? Jen ať utrácejí, jen ať se klidně předvádějí pod sjezdovkou. Ono je důležité že utrácejí, pro vlekaře, pro obchodníky atd. A pro…
(ivan, ) My 2 cents, L & G. 1. snobárna: mnohdy jistě, ale i snob je člověk a živí ty, kdo mu ukojení jeho snobských potřeb a choutek uspokojují. Kdyby pro ty „snobské“ lyže nebyl odbyt, nebyly by ani…
(ivan, ) Hele, hodit sem příspěvek začínající „tak jsem zase navštívil ten úžasný rámek (www.xyz.cz)…“ už mi smrdí zaváděním zdejší diskuse příliš reklamním směrem. Já ti věřím, že na tebe ty malosé…
(Krab, ) pokud se neskáče, odcházejí delší lyže pomaleji. Jinak na slalomky, pokud jsem je měl samotné, jsem počítal 2 roky – a příliš jsem se neminul. Třeba S-line a Daemony jsou pro mě tak na sezón…
(Milan, ) Asi jak která. Mám doma např. Atomic 9.20 beta RACE s densolitovým jádrem model 2000 R21,5 a nepocítil jsem nějakou výraznější změnu vlastností. Asi je vezmu i na VL tak se můžeš proti ní sv…
(Pavlos, ) ani o potenciál jako o fakt, že u těchto kousků máš záruku kvalitní rukodělné práce a fortelu řemeslníků a použití těch nejlepších materiálů. Je to jako si koupit jídelní stůl od truhláře n…
(Milan, ) Pro koho jsou takové lyže. Je tady snad někdo kdo už vyčerpal potenciál komerčních top modelů a racestocků běžných značek?
(Pavlos, ) že se zatím u nás neobjevilo zastoupení lyží Bottero Ski, Nava ski nebo Edelwiser Třeba taková
(arsi, ) Kessler má naozaj tradíciu vo výrobe slušných slalomových dosiek,ale sú malé talianske rodinné firmy ktoré vám vyrobia dosku lepšiu než Kessler.Ale taký marketing ako Kessler a ostatný fakt n…
(Pavlos, ) potkávám ve Špindlu každý rok. Jsou to české/slovenské rádoby celebrity , které ač na lyžích stojí poprvé nebo podruhé, tak neváhají „pozvat“ fotografa a nechat se vyfotit v oblečení VIST s…
(TomáS, ) Slovo „snob“ sem už dlouho neslyšel. Tak naposled v devadesátých letech. Já bych teda osobně taky koupil ty troje Duely a přehazoval vázání (i když ve skutečnosti jsem koupil troje Visty), a…
(Pavlos, ) Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle je snobárna na té nejvyšší úrovni. 70 tis. Kč za set lyže+vázání ( BOGNER ALPINE SKI BAMBOO CARVING ) nedá nadšenec do lyžování,ale jen snob, který se p…
(TomáS, ) Tak včera jsem zaskočil na kafe do mého oblíbeného krámku na Letné (www.chcilyze.cz). V sortimentu se objevili překrásné lyže Indigo a Bogner. Skutečně faktastický design, nejkrásnější zprac…