Alta Badia aprés-ski a služby ve středisku

Alta Badia - apres-ski, relaxace, sport a služby ve středisku

Aprés-ski

Museum Ladin Ćiastel de Tor (St. Martin in Thurn)

Muzeum | exkurze

ladinské muzeum (čtvrtek až sobota 14 až 18 hod.)

Vyhlídkový let | exkurze

panoramatický oblet Sella Rondy

Sáňkařská dráha | outdoor

3,5 km z vrcholu Piz Sorega (výjezd lanovkou)

Bergfrühstück

Snídaně na sjezdovce | outdoor

Na čerstvý ranní manšestr na sjezdovkách se můžete vypravit už v sedm hodin. Z Corvary vás vyveze kabinková lanovka horskou chatu Col Alt a ze San Cassiana rolba nebo skútr na chatu Las Vegas. Za vycházejícího slunce se posilníte vydatnou horskou snídaní a poté se můžete spustit po zdejších liduprázdných sjezdovkách.

Výlety na sněžnicích | outdoor

80 km tras

wellness

soukromá wellness a beauty centra

Bazén La Villa

Bazén | wellness

krytý bazén

Gastronomie

Club Moritzino

V horské chatě Club Moritzino na vrcholu Piz la Ila, kam rádi zavítají i slavné osobnosti nejen italské vyšší společnosti, se podává gurmánská večeře, proložená hudbou, tancem a zábavou. Z údolního letoviska La Villa vyjedete do chaty lanovkou a v pozdních večerních hodinách si pak můžete vybrat, zda se svezete dolů rolbou nebo se před jejími světlomety pustíte na lyžích.

Festival De dl Vin (Wine Safari)

ochutnávka jihotyrolských ívn na 6 horských chatách

Slope Food (Gourmet Ski Safari)

V Alta Badii můžete po lanovkami propojených pahorcích putovat od jedné horské chaty ke druhé a ochutnávat gurmánské laskominy – na dvanácti chatách připravili michelinští i jiní ocenění kuchaři drobné občerstvení s aperitivem (tzv. slope food). Slavnostním zahájením celosezónní ochutnávky je akce Gourmet Ski safari, při níž vás gurmánská permanentka opravňuje ochutnávat na všech chatách po celý den.

Horská chata Bioch

Nenápadná chata na vrcholu Bioch je díky receptům michelinského kuchaře Niederkoflera mimořádně vyhlášená. Výborné jsou těstoviny s mořskými plody v nejrůznějších podobách a snad nejlepší – jemné a nadýchané, tak akorát sladké i kávové – tiramisu, jaké se vám v Dolomitech může dostat na jazyk. Největším lákadlem zdejší tyrolsko-středomořsko-ladinské kuchyně jsou ovšem domácí tortelli plněné špekem a ricottou podle Niederkoflerova receptu.

Reporty z lyžařských středisek

Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn