Lange nebo Salomon - příspěvky uživatele navrc6
Čéče boty s urovní flexe pod 80 jsem neměl na nohou asi 20 let a netroufám si tedy ani subjektivně hodnotit to, jak podstatný vliv má tento faktor na ovládání, vzpomínám si ale, jak jsem byl rozčarova…
S oběma příspěvky samozřejmě souhlasím, ale je třeba si uvědomit, že tady radíte člověku, který doposud jezdil v botách s flexí 65 a dá se jen těžko předpokládat, že bude potřebovat výkon boty na velm…
Kluci já nikomu svůj názor nenutím, ale občas mě pobaví to, jak se řeší tady, nebo tam milimetr a potom se rychle shání bootfitting aby se napravilo to co se „dobře“ změřilo. Za posledních asi 15 let …
>> #24, martin4, 17. 12. 2013 23:43:26
Ke strachu z vyšší flexe není vůbec žádný důvod, nepohodlí se rozhodně nedá přirovnávat ůměrně flexi a na…
>> #22, Navvy, 17. 12. 2013 19:16:23
Já myslím, že tohle laborování kolem dvou, nebo tří milimetrů se na urovni byť třeba pokročilejších lyžařů p…
Lange uzké atp. je do značné míry nekonkretní informace a při rozhodování bych ji asi vůbec nezohlednil, navíc tazatel zmínil, že má zájem o variantu wide, což širší verze a je dokonce ještě širší, ne…
Loni jsem po letech kupoval nové boty, vyzkoušel jsem asi dvacet typů od všech možných výrobců ve flexi 110–130 a nakonec mě uspokojily Salomon x max 120, na nohou jsem měl tenkrát F3 i Lange RS 130, …