Co je to zač?
16.10.2009 12:03:26 #1
(Jarda K, kortyjarda@seznam.cz) Prosím, prosím, povězte. Co je to zač Atomic Izor 7:5m?
22.10.2009 10:44:18 #3
(Jarda K, kortyjarda@seznam.cz) Nu, doufal jsem, že někdo bude tušit více, než PR kydy co najdu na síti. Všade jinde se místní rozepisují…
22.10.2009 11:16:35 #4
(ivan, ) Hele, ty se ptáš, co je ta lyže zač. Dostaneš odpověď a nelíbí se ti, že ti někdo nenapíše víc než to, co „najdeš na síti“. Proč se tedy ptáš, když zjevně ze sítě víš, co je zač? Pokud jsi chtěl vědět víc než to, co už víš, měls to tak formulovat. A navíc si uvědom, že si tu nevyzvedáváš nějakou nárokovou službu, nýbrž žádáš o laskavost a o čas případných informátorů.
22.10.2009 11:45:01 #5
(HonzA, ) Díky za uznání, ale jestli tě zajímají nějaké jiné kydy než ty co jsem napsal, tak budeš muset být trochu konkrétnější…
22.10.2009 12:05:29 #6
(Jarda K, kortyjarda@seznam.cz) Troufl jsem si naznačit, že obvyklé vychvalné řeči jsem již četl. Pozajímalo mne však, jestli někdo ví více. Jak je ta lyže složena. K čemu je vhodná. Nevládnu odbornou terminologií… A pozor! Nic si nenárokuji. Pokud to tak, pánové lyžařských věd znalí, cítíte, ukončete to a nereagujte již více. Asi je chyba, když se blbý laik blbě zeptá – holt každý jsme na něco jiného. Promińte.
24.10.2009 14:51:36 #7
(HonzA, ) Nevím sice na co ji chceš, ale já bych si ji pro sebe nekoupil. Z čeho je složená si můžeš přečíst třeba tady (pozor, PR kydy). Prostě konstrukce s pochybnou životností. Možná má na začátku perfktní vlastnosti, ale poměrně rychle je bude ztrácet. Jestli si dobře vzpomínám, tak Izor 7:5 byl nižší, ne-li nejnižší, model v produktové řadě. Takže záleží prostě na účelu a použití a ceně.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.