Booster instalace - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Lyžařské boty Booster instalace

Booster instalace

18.11.2009 20:38:30 #1 

TomáS muž

Mám doma jeden booster a dám ho asi na boty:-) abych viděl, co ten zázrak udělá. Návod mluví o instalaci vzadu na skelet (což je jasný) v předu ale pod skelet (dle obrázku částečně pod skelet) samozřejmě. Na epicski dokonce hovoří o jiných důsledcích při instalaci pod a nad. Máte s tím někdo zkušenost? Kdybych ho dal do dirky po velcro pásku, tak se dostanu celou plochou boosteru nad skelet. Abych se dostal spodní částí boosteru pod skelet (jako je tady na obrázku), musel bych vyvrtat vzadu díru níž. Už jste to někdo řešil? Díky TomáS

18.11.2009 21:35:21 #2 

Duro

Nie je co spekulovat, daj ho namiesto povodneho velcro. Posunut vyssie nizsie ho mozes aj potom, ale nie je dovod.
Ktoru verziu mas ? Predpokladam, ze ak si kupoval u tognara, tak ten Pro/Racear. Ja ho mam tiez a je prilis makky, natahuje sa ako guma v trenkach. Musim ho dotiahnut uplne na fest, takze sa vlatne strati funkcia pruznosti, ktoru tam tak vychvaluju. Ja som ho ale naopak, kupoval prave kvoli pevnejsiemu stiahnutiu ( namiesto originalneho, suchozipsoveho velcra, ktore mi poriadne nedrzalo, rozopinalo sa, dokonca sa zacalo parat ). Mne to ucel splnilo, takze som spokojny, ale nabuduce by som urcite kupil WC verziu.

Este upozornenie:
Naozaj sa velmi natahuje, tak s tym treba pocitat pri robeni diery ( aby si ho mal po zapnuti rovnomerne pred jazykom lyziarky nie z boku lytka ).
Mozem zmerat ako daleko som dal diery ja, ale k lyziarkam sa dostanem asi az na buduci vikend.

18.11.2009 21:42:20 #3 

TomáS muž

>> #2, Duro, 18. 11. 2009 21:35:21

Ne ne kámo, já koupil WC model:-)) Když něco změříš, bude to fajn. Nikam nepospíchám. PS: díru mám na velcro jen jednu

18.11.2009 21:52:50 #4 

Duro

Ok*>> #3, TomáS, 18. 11. 2009 21:42:20

OK, zmeriam a dam ti vediet. Kde si kupil WC verziu, ak to nie je tajomstvo?

18.11.2009 21:59:45 #5 

TomáS muž

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy