Fisher nebo Rossignol - příspěvky uživatele marie123
tak už máme lyže obě dvě, Sporten Illusion, délka 158 cm, jedna letošní model, druhá loňský model. Postavily jsme oba páry lyží vedle sebe a vidíme, že podložky pod vázáním jsou namontovány každá jina…
Tak jsem nakonec pořídila lyže Sporten Illusion v délce 158. Moje výška je 166. Dlouho jsem váhala zda nevzít 150. Na lyžích se smýká dobře a už vykrajuji i carvové oblouky. Tak snad to byla dobrá vol…
>> #64, HonzA_, 22. 01. 2015 19:47:59
ale jak jinak nedám? Radili jste mně z těch širších, tak jsem vybírala ze šířky 70 mm a výše. Proto Rapt…
Ony ty Lusti LT wide za ty peníze, jak zde byly v odkazu, již nejsou.
Ještě jsem koukala na Lusti CT.
Takže Sporten Raptor x Lusti CT
Přece jen dám na Vaše rady a jsem zpět u výběru Sporten Raptor nebo Lusti LT wide. Ty wide
škrtám, protože se mně zdají hodně moc široké (77 mm). Zůstávají
tedy Sporten Raptor (loňský model). T…
no já jsem svůj postoj přehodnotila po návštěvě několika specializovaných (snad) prodejen. Všude mě zrazovali od nákupu celodřevěné lyže. Že když nejsem sportovní lyžař a jedu svah lážo plážo bez velk…
pokračovala jsem ve výběru. Všechny doposud probírané modely jsem vyhodnotila jako, že jsou spíš pro sportovnější typ něž jsem já. Přece jen jezdím víc na pohodu a nemám razanci. Proto jsem koukla na …
Takže doporučujete širší botu pod lyží? Potom se výběr zúží na Raptor a LT wide. A vzhledem k tomu, že LT wide je o dost dražší než Raptor (uvádí cenu jen za lyže, kdežto všichni ostatní výrobci (nebo…
koukala jsem na lyže co doporučuje Krab Lusti Ladies technologies, asi délka 157, 109–66–97, R = 14m Sporten AHV RC, asi délka 155,114–64–99, R = 11,3m
oboje by byla moje cenová kategorie pak se…
je mně 24, výška 165, váha 54 kg. Lyžuji u nás v Olešnici na Moravě, jednou Kouty nad Desnou, v mládí Čenkovice. Do teď jsem tak nějak výškově rostla a tak jsem lyže měnila, ale vždy to byly lyže arch…
chci se zeptat, zda pro začátecnici carvingu (smykani tak nejak zvladam) jsou lepsi lyze na kratky oblouk ci na delsi oblouk, na cem se lepe uci carving?