Nastavení vázání PRD-11 - příspěvky uživatele Rostiro
Ahoj díky trochu opožděně za informace montanabrno a zajímavé video, já zase za závodníka nepovažuji, takže jsem rád za poskytnuté informace. Na důležitost správného nastavení předpětí jsem byl v po…
Fischerbl vím co psali, ale pokud si přečteš celé vlákno a třeba reakce Oblouka, tak se řešilo i to zda je opravdu nastaveno vázání na mojí maličkost a nebo zda to vyšlo z trahačky na nastavení Din 5/…
Ahoj, Jelikož jsem konečně dovezl boty, tak jsem dnes ještě udělal jeden test. Skočil jsem v botách do starých lyží (7/7) a zkusil z nich „vypadnout“ (což se nakonec podařilo). Skočil jsem pak do Spo…
Díky, za rady i za vyjádření SkiMishak. Jak budu mít cestu kolem nevidím problém se stavit. Teď spíše technická otázka, jelikož pracuji v podstatě jako technik, jen v trochu jiném odvětví, tak bych r…
Díky, přesně hodnoty někde kolem 6,5–7 jsem čekal taky. Každopádně všem děkuji, za rady, lyže jsem přenastavil (7/7) a jak bude sníh (snad bude a ne jak min rok), tak zajedu někde v okolí otestovat. …
Ok díky, no to je právě trochu to co mě zaráží. Jsem myslel, že stupnice DIN se začala používat, aby v tom nebyl bordel, a když na stupnici nastavím třeba DIN 6, tak to bude znamenat přesně dané síly …
Dobře díky za rady, zkusím tam dat 7/7 a kdyby to zlobilo tak budu pomalu zvyšovat.
Je tak, teď se musím omluvit za dezinformaci. Lyže jsou ve skutečnosti nastaveny trochu jinak, než na papíře. V reálu je nastavení cca
První 5,2/6,5 (Vpředu/Vzadu)
Druhá 5,5/6,6
Já se mr…
No protokol mám a nevidím tam problém. Sand se zobrazí, nevím asi se někdo blbě mrknul do tabulek jinak mě nic jiného nenapadá.
Ahoj díky, právě to mě zarazilo, čekal jsem kolem 7 a najednou 5. Jelikož to bylo v servisu u prodejce SKiMishak a nastavovali to ne podle mé boty, ale jen bodle informací co jsem jim řekl viz výše, …
Ahoj mám na vás takový dotaz. Pořídil jsem si nové lyže s vázáním Tyrolia PRD-11 (Sporten Warrior). Kde mi je v servisu seřídili na DIN 5 vpředu 5 vzadu. Trochu teď ale tápu, protože u lyží s Marke…