PETRA VLHOVÁ - příspěvky uživatele ivan-ski
>> #762, johnycek, 10. 02. 2022 10:59:43
Ano Lena je tiez fajn, medaila by jej urcite pasovala. Akurat preco musia ti chudaci nemci lyzovat v tak odp…
>> #757, PetrAT, 09. 02. 2022 20:58:59
Ano, druhe kolo isla konecne naplno. Bolo tam aj stastie, ale to k tomu patri. Gratulacia Petre a celemu timu…
*Švajčiarsky tréner zmenil aj systém tréningu – už sa nezameriava na objem toľko ako Magoni. „Nebude mať dvanásť jázd, ale jednu, v ktorej treba podať výkon. A to je hlavný rozdiel v tom, aký pohľad m…
>> #698, Thomas, 04. 11. 2021 23:22:26
Nene. Devcica ano, ale ani 60, ani Obertauren.
>> #695, Thomas, 04. 11. 2021 22:21:53
Ano presne jak vravis aj v inych prispevkoch, to co Marcel robi je cielene a vedome. Keby chcel, tak to prejde…
>> #675, honza4, 04. 11. 2021 10:43:51
Moja vizitka je to co tu pisem.
Napr. na MSKIho otazku z 2011, co myslim takmer permanentnym zaklonom v rac…
>> #661, Jendajede, 03. 11. 2021 12:49:08
Ja som tu dal video Hirschera nie ako vzor, ale kvoli inym veciam. Nikde som nepovedal ze bezny rekreacny l…
>> #643, honza4, 02. 11. 2021 22:26:09
Furt tu mas kecy o tom ako treneri vyucuju deti na svahu blbosti, no a potom prides s takouto polstranovou kol…
>> #633, Harry, 01. 11. 2021 21:44:16
Nie je to na polemiku, on je v zaklone skoro stale, ale nie v rovnakej miere. Dopredu sa vracia kolko treba, ab…
Konecne jedno dobre video od RMG. 6 ski technique mistakes (myths) busted by Marcel Hirscher. Alebo ked to robi Marcel, tak to chyba nie je, tu poucky neplatia.
**https://www.youtube.com/watch?v=a…
>> #609, orim, 28. 10. 2021 09:26:12
*„Keby som s ním pokračovala ďalej, vydržím ešte maximálne dva roky a skončím. Buď vyhorím, zničí mi telo, alebo…
Tie vyjadrenia k treningu z Petrinej knizky, alebo bulvaru by som nejak prilis vazne nebral. Asi sa s Magonim trocha posekali, ale myslim, ze na dochodku si Petra velmi rada spomenie na tohto konkretn…
Magoni uz presne toto iste spravil aj Tine Maze, po jej rekordnej WC sezone 2013, ked od nej neocakavane odisiel. Bola z toho chvilu mimo, tiez rok pred OH, zhodou okolonosti tiez zobrala Piniho a vy…
>> #516, orim, 24. 03. 2021 09:01:49
Magoni urcite vie o com hovori. Petra sa este moze zlepsovat, SG tento rok sa dal lepsie, minimalne 2 preteky bo…
Gratulacia Petre a celemu timu. Po jej prvom WCSL v Semmeringu 2012 som k nej napisal, ze ak sa jej vyhnu zranenia dosiahne top vysledky a moze raz jazdit nieco ako Maria Riesch. Zraneniam sa vyhla, v…
Problem je ten ze nic z tychto konspiracnych somarin sa neukazala byt pravda. Oprava brany netrvala 5min alebo nestandartne dlho, nerobili ju slovaci, o vsetkych podstatnych veciach v tomto pripade ro…
Okrem Petry treba pochvalit aj organizaciu specialne trate, tie boli fenomenalne. Ked to porovnam s dakym tradicnym Semmeringom, alebo Flachau co mavaju ovela lepsie terminy, tak to je oproti tomuto …
Na Sifrinku je v SL obluku samozrejme momentalne krajsi pohlad, ale z toho Petrinho kolena by som po zdravotnej stranke nerobil az taku vedu, slalom je v tomto relativne neskodny. Podla mna su horsie …
>> #233, Harry, 14. 03. 2019 14:44:12
Ako som uz pisal pre mna je celkove druhe miesto Petry vo WC, hned za Sifrinkou asi jej top vysledok. Nenormalny…
Gratulacia Petre, Magovi a Vlha timu, velka vec sa podarila, pre mna je obrak asi najcennejsie vitazstvo. Klobuk dole, hlavne sposobom ako to vyhrala, aj s tymi chybami a proti komu – Rebensburg, Shif…
Mago: *"Bol som trocha v strese, lebo uprostred trate urobila Petra nejaké chyby. Vieme, že Mikaela je vždy perfektná. Takmer. V utorok sme videli, že to neplatí vždy. Začiatok mala pomalší, ako zvykn…
Velky den dneska. Petra bola dobra, ale isla este hore. Obrak sa neda vyhrat ani nahodne, kratkodobou formou, alebo so stastim, tam uz treba vediet lyzovat komplexne na top urovni. Tiez nechala za seb…
Ano prasan suhlas, tak to nejak je. Zhanat financie v sporte a zaroven zabezpecovat marketing, to uz dnes zneje ako nadavaka. Ale aj to treba. Nielen sportova a lyziarska priprava musi byt na top urov…
>> #41, oblouk, 28. 12. 2016 19:39:21
Ten rozbor ako aj cely Harald Harb je uplna pitomost. On ju v SL mimochodom chvali za obcasnu protirotaciu trupu …