>> #58, Navvy, 09. 12. 2017 17:08:40
Jak píšu, mediálně nejsledovanější případy, jistě ne náhodou tak rozviřované, z toho dělají až kontraproduktivní parodii…
>> #55, Harry, 08. 12. 2017 07:19:48
Hmm. Kvůli některým americkým pipkám se to celé překlopilo až do parodie. Přinejmenším u nás, v USA, resp. dalších relev…
>> #44, ˘Ö˘Krab, 24. 11. 2017 20:46:28
Doba paradoxů. Kdo nezažil, může (s vrtěním hlavy) uvěřit, jiný se stejným vrtěním zpochybnit. Moje skvělá kamarádka, …
Chlapci, díky za skvělé příspěvky. Vyčkejte, zareaguju.
Krabe, osobní zkušenost s katolicismem nemám. Můj otec *1913, coby jihočeský vesnický jinoch zamlada ministrant, z lůna církve brzy utekl úpl…
>> #39, ˘Ö˘Krab, 23. 11. 2017 12:32:14
Komentuješ to i díky lehkému záměrnému cynismu dost trefně.
1. Ano, bublina, postaru snad „mikrosvět“ či „specifick…
22/11: „Je pozoruhodné, že se nepřipojily dělnice ze šroubáren, pokladní z obchoďáků, šičky z textilek … a v zaznamenáníhodném počtu ani sportovkyně.“
Všechno je už od pondělka jinak.
V rakous…
Byl vůbec někdy někde na počátku této kampaně bohulibý úmysl poukázat na část problémů, s nimiž se některé ženy objektivně potýkají? Ať tak či tak, je pozoruhodné, jak rychle se vše dokázalo zvrhnout …
@ Boryš #16, M47 #17, Harry #20
„Co na to zkušení?“
V tomhle zkušený nejsem, jednu olympijskou vítězku jsem kdysi sice krotce líbnul, ale pak musel odjet, moje platonická láska Debby Compagnoni …
"V Americe je to velice složité. Kdybych se třeba jen příliš dlouho díval na nějakou ženu v baru, můžu být zadržen policií. Zavolá policii a řekne, že se na ní cizí muž podivně dívá a že ji chce znási…
Napsáno a odesláno:
Me too: třesou se trenéři? jsou holky normální?
Btw, před pár lety jsem už jedno takové varován…
Současné šílení okolo hnusných násilnických samců (nás, pánové) mi už nějakou dobu kroutí prsty ke klávesnici. Něco jsem už svého času napsal, mám v počítači, ale od té doby situace neuvěřitelně gradu…