BROUŠENÍ-MAZÁNÍ RUČNĚ - příspěvky uživatele MPS
>> #440, Marek Bednář, 09. 11. 2016 19:08:07
Dobrý demo video, tohle je přesně ta technika kterou tyhle lyže potřebujou aby na ledu držely.
Pokud se budem bavit primárně o FIS SL na kterých trávím celkem dost času tak moje zkušenost je taková že pokud je k nim použita potřebná technika drží na ledu všechny dost dobře, ale pokud ne ostřejš…
Když už jsme u toho broušení, poslední moje zkušenost z minulých dní je taková že jsem měl na jedné ledové hoře možnost jezdit na lyži která i při 88/5 držela i ledovcovém modráku naprosto neskutečně …
>> #422, m3, 02. 11. 2016 20:20:01
Je to jednoduchý aktivne aktiviste pasivne ti co jim je to uplne fuk
Nečekal sem že na muj blaf chytnu zrovna Martina, ale jsem rád že sem ho tim přiměl aby sem napsal stručnou jasnou a srozumitelnou poučku o tom jak plus mínus věci fungují a za to mu patří muj dík
…
>> #410, Martin47, 01. 11. 2016 15:55:39
Jednoduše mužes pak tlačit i aktivne a ne jen pasivne jak to dělají závodníci a když není tlak tak se…
>> #408, Martin47, 01. 11. 2016 14:11:21
Jo tak jsem to myslel. A proc je muj příspěvek nesmysl, jakože není k tématu protoze jsem v něm nedop…
Já tedy Marka s jeho požadavkem na ostřejší úhel naprosto chápu, rekreační lyžař totiž bez ostřejšího uhle nedokáže do fis SL vyvinout dostatecnej tlak což mu pak komplikuje přechod mezi oblouky