BROUŠENÍ-MAZÁNÍ RUČNĚ - příspěvky uživatele koudak
Dobře, příště budu tlačin méně a ubírat méně. Teď na to vezmu pilník na řetěz pily. Ale není na to moc tenký? Průměr odhaduji na 3 mm.
OK, chlapi moc dík za rady. Vezmu šmirgl a budu se snažit. Příště míň tlačit. Je mi jasné, že po netu se těžko radí, ale stejně dík.
2 TNT a M3: Tak jsem dal na vás a koupil pilík 20TPCm, vingly a další serepetičky. Broušení šlo dobře, jen mám problémy se strháváním sidewall. Na starých P60 jsem s CAPem (hranatý břit) neměl problé…
a když bych koupil tohle https://www.swixshop.cz/…a103-racing/
Dá se s tím rozumně pracovat?
2 M3 a TNS: Aha, tak koupím širší pilník, asi ten swix 20tpcm.
Vodítka jsem myslel pevná duralová 88°a 89°, tam předpokládám není co zkazit. Nějaké svorky mám doma, ale když to s nimi nepůjde, ta…
>> #605, TNS, 17. 01. 2017 22:25:36
No šířku jsem neřešil. Co je rozumně široký pilník, respektive jaký koupit (konkrétní značku, typ)? A z t…
>> #600, m3, 17. 01. 2017 21:08:14
Tak lama jsem neb jsem ještě nic nebrousil..:-), ale dík za pochvalu. Žehličku, kartáče, vosky a škrabku d…
>> #598, TNS, 17. 01. 2017 18:22:26
Ale jo rozumím Jsem
ročník 75. Budu kupovat asi na www.tuninglyze.cz (doufám, že neporušuji
pravidla f…
Zdravím, jsem lama, která se rozhodla, že si začne doma brousit lyže. Pro začátek chci nechat naúhlovat lyže v servisu na 88°/0,5° (děti 89/0,5) a pak doma přebrušovat boky. Na lyžích máme sidewall s…