Neskutecna bolest nohou - příspěvky uživatele schali - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Lyžařské boty Neskutecna bolest nohou Příspěvky uživatele schali

Neskutecna bolest nohou - příspěvky uživatele schali

29.12.2017 18:42:51

Chtěl bych se podělit o nějaké dílčí závěry, aby diskutující věděli jak to dopadlo a že to mělo nějaký smysl. Nakonec jsem navštívil bootfittera. Proběhlo pár zkoušek, mimo jiné zde oblíbená skeletová…

20.12.2017 13:12:24

Rozhodl jsem se, že si nechám vyrobit sportovní vložky na míru. Máte někdo zkušenosti z nějaké prodejny v Brně? Díky.

13.12.2017 19:36:23

Tak po delším zkoumání jsem myslím identifikoval problém. Přestože se jedná o nejširší boty z dané řady, tak problém bude v utlačené nártní kosti – vlastně tam jak končí malíček a začíná ta kost. Tlak…

12.12.2017 09:33:33

Můj problém nesouvisí s technikou lyžování. Ještě než jsem stihl koupit skipass, tak jsem věděl, že to není v pořádku. Okamžitě jsem povolil přezky, protože mě napadlo, že to mám moc utažený. Dokonce …

10.12.2017 21:58:36

Nebyly moc utáhnutý, ty podkolenky byla fakt chyba, ale bohužel jsem to nemohl na svahu už nijak vyřešit. Spiš mám obavy aby to daly nohy něž se to usadí, všiml jsem si už dřív, že boty s vyšší flexí …

10.12.2017 20:24:25

Ahoj, koupil jsem si novy boty. Driv sem mel Dallbela flexe 100, ale byly velky, tak jsem si koupil novy a jelikoz nejsem zrovna lehounek a snazim se jezdit agresivne tak novy boty maji flexi 130(Atom…

Komerční tipy