Domů Diskuze neviditelné (ke všem modulům) [Diskuze k článku]: HINTERTUX: AKTUÁLNÍ FOTOREPORT

[Diskuze k článku]: HINTERTUX: AKTUÁLNÍ FOTOREPORT

28.10.2008 13:06:57 #1 

administrator

Je konec října a my jsme tady s druhým fotoreportem z tyrolských ledovců. Tentokrát jsme navštívili Hintertux a hned na začátek musím říct, že nejlepším na tom všem bylo počasí. Přivítalo nás slunce a teplota pod bodem mrazu, která zajistila dobré svahy po celý den. Zkušenosti jsme sice sbírali už před týdnem, ale dá se předpokládat, že se podmínky rozhodně nezhoršily.

Odkaz na článek

30.10.2008 18:36:00 #2 

administrator

(karol, swilf@azet.sk) cau, boli sme aj my na Tuxe v tom istom termine a vsimol som si jeden fenomen- takmer vsetci ceski lyziari mali na chrbatoch ruksaky-batuzky. Moze mi niekto vysvetlit dovod? Pretoze NIKTO, ale absolutne nikto iny to nemal. Jeden dovod som pochopil, ked som na terase pocas obeda videl, ako z nich tajne vytahuju rezne a ine domace dobroty( ze im nebola hamba!), ale preco v nich aj lyzuju???? tak to mi jezahadou......

30.10.2008 20:28:14 #3 

administrator

(Jarda F., ) Ja mam rad batuzky, jednak se ti tam vleze zminena svacinka :-) a hlavne piti, ktere se nesmi zanedbavat ani v zime ;-), ale pak se tam treba vleze nahradni obleceni :-), taky fotak nebo kamera pro nadsence, nahradni slunecni bryle, ibuprofen, jeleni luj… no a hlavne, pokud je prave dost snehu a prostor kde jezdit mimo, tak samozrejme lopata a sonda tam musi bezpodminecne byt!! No a ja to vididm asi tak, ze kazdy cech je telem i dusi freerider a i kdyz je na ledovci kde treba freeridu moc neni (nikdy jsem na Hintru nebyl, tak nevim :), tak si ze zvyku vozi svuj batuzek s lopatkou… At zije freeride! ;-)

30.10.2008 20:30:33 #4 

administrator

(Pavel, gips@gmail.com) :-D :-D Proc by nemohli mit lyzeri na zadech batohy? ? ? Me to teda prijde uplne normalni. Spousta lidi jezdi s batohem!

30.10.2008 23:25:07 #5 

administrator

(klára, ) Zda si lyžař zajistí přísun kalorií domácím řízkem z baťůžku, nebo obědem v restauraci je jen a pouze jeho věc.

31.10.2008 08:26:38 #6 

administrator

(karol, swilf@azet.sk) to ano, suhlasim, ze pre freeride je to OK, ale na preparovanych pistach ako tu na Tuxe, kde jazdi stale dookola na vleku??? musi to byt nepohodlne, ved sa da zavesit kdekolvek na plot. A prisun kalorii? jasne, niekde na lavicke, bokom , ale nie na slnecnej terase zabrat skupina cca 8 ludi cely stol, kupit si jedno „spolocne“ velke kvasinkove pivo a cela skupina sa pri nom fotit-!!! Uprostred davu ludi, nesucich si na tacke jedlo z restauracie a hladajucich miesto na sedenie. dufam, ze to cita niekto z tejto skupinky-to bolo trapneeeeeee!!! a k tomu vyjedat svoju domace rizecky… Ked uz si nasetrim na ladovec, snad tych par euro za polievku a napoj ma nezruinuje. Tym padom moze ist batuzek na plot, alebo niekde ku vleku. Su ich tam spusty. Kto by uz v Rakusku okrem nas kradol???? :o) Dost smuttny napis bol v Intersporte v Hintertuxe a ti co tam boli terarz mi to potvrdia, bol dost viditelny- ze prosime cechov a slovakov aby nekradli. To sme to dopadli! Jak pred par rokmi v Benatkach na namesti sv Marka- nekonzumujte svoje svaciny na tomto namesti… Podme sa uz zacat spravat kulturne! Uz sme nejaky ten rok v EU a stale sa nam smeju. Nebude to aj pre toto ????

31.10.2008 11:07:00 #7 

administrator

(kumestrol, kumestrol@freeskiing.cz) Kamo neplet si lidi, co maji radi bahoty na zadech pri jizde s temi, co se scou vlastnim jidlem, tam kde by se nemelo. Ja jsem na batoh zvykly a pouzivam ho nejen v terenu, ale i na piste. Nejsem vazany mistem pobytu batohu – piti a svacina vzdy sebou, kdyz potrebuji, fotak, rukavice, bryle, LEKARNICKA, proste cokoli a PENEZENKA, kdybch dostal hlad a chtel zajit do restaurace. Tak taky prosim nehaz spinu a udelej si v tom poradek. Batoh na zadech neznamena jsem spatny a nadavej na mne! protoe mne jako „batuzkare“ to silne urazilo!!!!!

31.10.2008 19:20:06 #8 

administrator

(karol, swilf@azet.sk) Nikoho neurazam, len sa pytam. Pretoze som schvalne robil osobny prieskum a snazil som sa dostat ne doslech k nosicom batuzkov, aby som zistil, odkial su. A vsetci, ku ktorym sa mi podarilo priblizit- mluvili. Tak neviem, preco ich tam nemali rakusaci, nemci, slovinci, madari a ini, co v ten vikend tam boli- a ze ich tam bolo !!! takze v pohode :o)) neurazaj sa, na nikoho neutocim, len ma to proste zaujalo a chcel som dostat nejaku odpoved. MAl som asi smolu, ze nikomu som nevidel trcat lopatku, a obsah sa mi zdal ponekud prazdny…ale opakujem- respektujem :o) Tak zas niekedy nabuduce. Najblizsie sa chystame na Stubai za 14 dni. Potom sa podelim o nove zistenia:o)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy