Dámské lyže - příspěvky uživatele univerzalnik
>> #79, valerius, 02. 01. 2020 15:33:25
Treba by to za reseni stalo, kdyz to myslite tak, jako vyrobce
>> #28, valerius, 17. 12. 2019 20:02:14
„Clovece, ja si porad nejsem jisty, co myslis tim závodní (race). Predpokladam, ze je to nejaka top komerce.“ Dl…
>> #30, M.art.in, 17. 12. 2019 20:26:10
Z Hradce mam Y 77, coz je predchudce rady Scale (lidem se na Y pry nelibila ta spicka, tak ji predelali). Normal…
M.art.in Pak jestli Stöckli, pak zde Nemaji samozrejme vsechno, ale vzhledem k cenam stoji zato, to prozkoumat…
M.art.in „Čím dál tím více taky přemýšlím o pořízení slalomek jako doplňkových lyžích pro rozšíření obzoru, abych neustrnul jedním směrem.“ A naprosto stejne dilema resim ja ted a tady…jen nev…
valerius HonzA_ Tohle je uplne v poradku souhlasim s vami obema. Zkusenosti s lyzemi jsou velmi individualni, ale je treba z toho vyvodit nejake obecne navody, kterymi by se dalo ridit. **H…
Marek Bednář Mam tu zkusenost, ze pokud ma nekdo opravdu zajem, tak se snazi sam= sam se uci tim, ze odkoukava, sleduje videa, cte clanky a podobne. Pak si o nove, ci jine lyze rekne sam. Pokud …
HonzA_ Byly to Allroundy Sporten Daemon rocnik 2010/11. Jako Allroundy byly vedeny oficialne, ale pod patou byly take hodne uzke, necelych 7 cm, takze spise na sjezdovku. Moje hodnoceni by znelo…
Podle meho je vase rozhodovani jen o tom, jesli vam/ vasi dceri nebude vadit, ze bude jezdit na Sportenech. Pro nekoho to blok je a odmita jezdit na necem jinem, nezli zavedenych zapadnich znackach. …
No tak? Kde sezenete polozavodni slalomku pod 5000.- ? Za znacku se stejnymi parametry si priplatite 200% ceny a ziskate navic 20% vykonu (nejste-li zavodnik). I vyber lyze je ekonomicka zalezitost ;…
univerzalnik → HonzA Jeste dodatek: jsem si plne vedom toho, ze jsem vam dal protichudne rady, ale tak to opravdu je. Mate 3 moznosti:
- vyzkouset ruzne lyze v pujcovne a pak si vybrat (to je nejl…
HonzA Nechci doporucovat, jen sdelim svoji zkusenost z „jineho oboru“. Uplne stejnou situaci s dcerou jsem resil loni (dosluhujici Sporteny) a tak jsme si sedli nad pocitac a nakonec vybrali Elan Ele…