Domů Diskuze Osobnosti Katharína Liensberger

Katharína Liensberger

23.06.2021 14:17:13 #1 

oblouk muž

Divné, že tady nemá svoje vlákno. Zaslouží si ho, protože už teď je až nahoře – zatím ne úplně, ale skupinka je malá…

Podepsala – nepřekvapivě – Rossignol. Byli bychom asi skoro všichni v Česku raději kdyby Kastle… :-)
https://www.facebook.com/…93139491168/

Nikdy nikdo nikoho nenaučil lyžovat - každej se to musí naučit sám. Dá to ale čím dál víc práce - a bolí to.

23.06.2021 14:54:56 #2 

Harry žena

>> #1, honza4, 23. 06. 2021 14:17:13

Skoda,skoda.

Keby vtedy vyhrali suboj Kastle,pocitam ze by maly glob za SL mali. To by bola z voleja diera do sveta.

Aj ked,Katharina by bodovala tusim aj na mojich minulostorocnych Artis Apollo,je sikovna a efektivna.Klo­buk dolu.

caute Harry

caute Harry

Teoria je, ked nic nefunguje,ale kazdy vie preco. Prax je, ked vsetko funguje,ale nikto nevie preco. Ja som spojil teoriu s praxou,nic nefunguje a nikto nevie preco.

11.11.2021 08:21:53 #3 

Harry žena

Volakedy na befel stacila šatka okolo krku…

Doba je uz inde…

Staci tecka.

caute Harry

Teoria je, ked nic nefunguje,ale kazdy vie preco. Prax je, ked vsetko funguje,ale nikto nevie preco. Ja som spojil teoriu s praxou,nic nefunguje a nikto nevie preco.

11.11.2021 08:42:27 #4 

oblouk muž

>> #3, Harry, 11. 11. 2021 08:21:53

Šátek na krku jsem, jak lze z mejch postojů pochopit, taky nikdy neměl. Pionýrskou legitimaci ale mám – tu mi vystavili jako ostatním spolužákům – ale protože jsem se do ní odmítl podepsat, šátek jsem před nastoupenou třídou NEdostal a pionýrem se nestal. Šel jsem pak s jednou dvojkou do učení na zámečníka. Po dvou měsících mě přeřadili – nezaslouženě – na gymnázium :-)

Teď bojuju o to, aby mě pustili se 40 lidma, který jsem ukecal, do Itálie na lyžování :-)

Motáme se v kruhu – ale je to málo zábavné.

Nikdy nikdo nikoho nenaučil lyžovat - každej se to musí naučit sám. Dá to ale čím dál víc práce - a bolí to.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy