Tecnica Mach 1 - skúsenosti - příspěvky uživatele explicatio1
Až dnes som stál prvý krát v tejto sezóne na lyžiach. Miesto: Drienica (pri Sabinove, východné Slovensko), v mojom veku treba začínať sezónu opatrne. Snehová podložka: tvrdý „umelý“ sneh (kvalitu už…
Ďakujem všetkým diskutujúcim za ich ochotu napomôcť mi v rozhodovaní.. Včera došli Mach1 Concept 130 MV. Prvá skúsenosť pri izbovej teplote: nazúvanie je o poznanie lepšie a noha nie je ihneď po nazu…
>> #12, explicatio1, 20. 10. 2021 20:08:53
Keď sa mi už po bolestivej tortúre podarí vsunúť noho do lyžiarky, je všetko v pohode a ďalšia l…
Illvan, Miši, otvorením tohto vlákna som nesledoval žiadne postranné úmysly smerujúce k bootfittingu lyžiarskej obuvi, ale len reálne skúsenosti užívateľov lyžiarok Tecnica Mach1 MV 130 -TD resp 120 …
Aj pri predchádzajúcich Langoch bolo nastupovanie náročné ale je to daň za to, že jazdím „semipretekáske“ lyžiarky. Viem, že Mach1sú výborné lyžiarky a aj ostatné, o ktorých uvažujem, ale chcel som v…
>> #4, IIIvan, 19. 10. 2021 21:04:28
Mám smolu, som až z ďalekého východu. Do okolia Mišiho som sa dostal, keď som bol pár krát v Bonsaicen…
>> #2, Miši, 19. 10. 2021 19:51:28
Ráno pri nástupe do lyžiarok to celkom ide, ale nechcem už podstupovať tortúru s nástupom v priebehu ly…
Po takmer 10 rokoch som dospel k rozhodnutiu obmeniť staré lyžiarky Tecnica Diablo Inferno, ktoré sú dosť sparťanské, čo sa týka pohodlia, ale výborné čo do ovládateľnosti. Dokážem im odpustiť nedokrv…