"Točivá obřačka" - příspěvky uživatele johny_r
Zkusím se ještě vrátit od aut k lyžím :). Narazil jsem na tyhle nové Atomicy. Co si o tom myslíte? Vlastně mám pocit, že parametrově by to mohlo být to, co hledám. Trochu kratší radius, tvrdší lyže a …
Tak spíš uvažuju, co koupím, až ty, co mám doslouží. Dvoje lyže neplánuju. Spíš hledám nějakou mírnou evoluci v tom smyslu, že se snažím nějak definovat, co mi na současných ne úplně vyhovuje. V princ…
Díky, jenže to jsem zatím pořád tam, kde jsem byl. Pokud se dívám k Atomicu (neříkám, že to je jediná cesta), tak delší lyže s poloměrem někde kolem 17 m, což by zhruba odpovídalo tomu, co mám (a pok…
Děkuju za info. Ty Tvoje GS DD budou asi něco podobnýho tomu, co mám. Moje D2 VF 70 byla v té době, pokud vím, stejná lyže jako D2 Race GS – tedy komerční „race“ obřačka, akorát v jiném designu. Pokud…
>> #49, VojtěchV, 03. 02. 2022 16:37:19
Premisa je špatně, závěr je správně. Nejsem expert, jsem normální sportovnější lyžař. Na sjezdovku…
Hmm, asi nezbyde než to někde zkusit. 40–50 se mi to rozjede i na dětský modrý, takže bych nerad měl lyži, která ve vyšší rychlosti přestane fungovat. Uvidíme. Díky za názor.
Pak mě teda napadá, p…
Ještě se vrátím ke zmíněným Redster X9 S WB Revo S. Charakterově by to asi mohlo být to, co hledám – taková sportovní univerzálka na dobré celodenní poježdění v různých podmínkách. Recenze se tváří, ž…
A zrovna ta zelená by mi nevadila :). Jenže koukám, že X9 WB má sice 75mm, ale zase radius 14m, což je asi spíš slalomka a nerad bych obětoval obřačkovou stabilitu v delším oblouku a vyšší rychlosti…
>> #7, IIIvan, 31. 01. 2022 10:45:24
Snažím se o totéž a většinou se mi to i daří (kvalitní produkty mají většinou i kvalitní design). Moje …
Díky. Na ty Lusti jsem koukal taky. Když ony jsou tak strašně hnusný
. Ale máš pravdu,
parametrově by to mohlo fungovat. Uvidíme.
Díky. No, určitě nechci s rádiem výš, takže doporučované delší lyže se mi moc nezdají. To už bych asi zůstal spíš u těch cca. 180cm a r18. Když o tom tak přemýšlím, tak zkusím ještě nějak formulovat …
Ahoj, je mi jasné, že už název vlákna je nesmysl, ale oč mi jde je, že zvažuji nové lyže po svých Atomic D2 VF 70 z roku asi 2010. Původní lyže jsou obřačky s poloměrem 18,4m v délce 179 cm. Jsou sup…