Náhrada za Sporten AHV05 SL - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ

Náhrada za Sporten AHV05 SL

17.03.2023 15:27:07 #1 

Pepe123 muž

Ahoj, prosím o radu, případně zkušenost při výběru nástupce mých letitých AHV05SL(1 vrstva tit, oproti tehdejším 06GS, které měly 2plátky). Už je třeba je poslat na odpočinek. Já 174/72kg, lyže teď 155cm. Lyže mě celkově vyhovují, v začátcích to byla vyloženě „bomba“, když jsem přecházel ze starých šlupek z bazaru. Jezdím po sjezdovce, tzv. celodenní lyžování. Nemám ambice na freeride. „Slalomky“ mě vyhovovaly a používal jsem je jako univerzálky, ale pociťoval jsem jejich nevýhody: jízda v oraništi a klasicke třepetání při jízdě v přímém směru když to nebylo na hranách a jedete „relaxačně“. Jinak jezdím klasiku – pár ostřejších jízd, nebo úseků a pak zase třeba relax svezení. Zvažuju, že bych zase podpořil Sporten – Iridium 6 / 5 ? Chtěl bych vycházet z toho, co mě na AHV05 vyhovovalo a trošku to posunout k univerzálnosti. Kromě Sportenu mám v hledáčku Fischer RC One (asi 72), možná RC4 Curv DTI (řadu RC One má žena), možná i něco od Völklu Racetiger SRC ? Vše počítám s tím, že bych něco přidal i na délce lyže. Chtěl bych využít posezónní výprodeje, na testy už teď není moc čas. Prosím, kdo máte zkušenosti s podobnými kousky o doporučení. Díky

17.03.2023 20:56:54 #2 

johnycek muž

>> #1, Pepe123, 17. 03. 2023 15:27:07

Kup to Iritium a podpoř svou oblíbenou značku.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy