Vyber novych lyzi - příspěvky uživatele Happynika
Ok, zajímavé :) S tím marketingem je to bohužel pravda, pořád je to všude stejné, hra o penězích, pro velké… No, když jsme se dostali na téma designu (vzhledem k těm Lusti), co si budeme povídat, i …
>> #27, VojtěchV, 03. 09. 2011 22:03:57
Pravda, jen málo z toho byly pořádné slalomky. Možná to tak vyznělo, že po zážitcích s mýma slalomkama Atomic…
>> #25, Martin430, 02. 09. 2011 23:17:51
Ahoj,
jsem z Hradeckého kraje, nemám to daleko na Říčky nebo Deštné v Orlických horách…Ale tady v tuzem…
Výborně, moc díky za další reakce, Martine430 a PetrAT!
Jsem moc ráda, že můžu slyšet od někoho hodnocení ohledně těch Áček D2 SL, po těch mých minulých Áčkách mám o Atomicích dobré mínění (a to …
Super, moc děkuji za odpověď! Nějak podobně jsem si to taky myslela, se sendvičem počítám nejvíc.
Tak tak, v těch půjčovnách to opravdu stojí spíš zaprd (i když já jsem si půjčovala uplně nové lyže…
Ahoj :) Ok, vložím sem odkaz na fotku těch SL9, našla jsem někde stejné, se stejným vázáním Neox:) Zřejmě opravdu nebyly tvrdé, ale nevím proč mi přišly tvrdší než kdejaké jiné lyže co jsem pak v lo…
Ahoj všem! Sháním na na nadcházející sezónu nové lyže. Jezdila jsem doteď dva roky Atomic SL9 a byla jsem s nimi spokojená. Bohužel jsem ale o lyže přišla (kéžby tý betii, co mě o ně připravila, upad…