Arlberg: [Středisko] - příspěvky uživatele skiing_devil
Uvidíme! Příští rok v lednu dám vědět Lech-Zürs a okolí rozhodně
stojí za to.
Ono to chce taky vychytat vhodné termíny, já např. jezdím na hory před Vánoci, pak v lednu, potom týdny, kdy mají …
>> #44, Radek Holub – SNOW, 03. 04. 2012 09:38:07
Přesně tak, silnice do Lechu je v zimě kvůli lavinám zavřená. Další, velké omezení je kapacita…
Ahoj, byla jsem letos podruhé v Arlbergu. Psala jsem sem v lednu, jak mne nadchl Lech-Zürs, stejně jako Libora. Byli jsme tentokrát od 12 do 16 března, to byly ty vedra, dole v údolí +15 a víc. Milova…
>> #30, bohous357, 07. 03. 2012 11:39:57
Ahoj, nene, mělo to být 10min pěšky ke stanici..
Ale už to neřeším, nakonec vyhrál Klösterle.. mám prostě…
Už jsem se rozhodla pro SFS. Jen mi není jasná ta doprava po středisku, je tam metro?? Z hotelu píší 10 minut pěšky na stanici, no upřímně chodit 10minut po chodníku ve městě s lyžema není žádné blaho…
OK, napíšu! Váhám mezi SFL a Klösterle, tak se pak ozvu, jak jsem
dopadla Klösterle tady
zatím nikdo nenavštívil?
>> #22, hansi, 06. 03. 2012 18:03:21
No, viděla jsem zrovna v pátek kamery z Ischglu v poledne, a bylo to jako na Václaváku! Co se SFL týče, evidentn…
>> #15, bohous357, 06. 02. 2012 11:00:07
Ahoj, to pořadí, které uvádíš, je žebříček dle tvé oblíbenosti nebo seřazeno náhodně? Chystám se v pátek zas…
>> #13, bohous357, 04. 02. 2012 10:31:03 Ahoj, zajímavá informace..takže jsme měli maličko smůlu, že zrovna hodně sněžilo a standardně jsou sjezdovky u…
>> #9, vitan, 21. 01. 2012 22:28:31
Ahoj, shodou okolností jsme loni strávili 4 dny v Obergurglu a v zápětí 2 dny v Nassfeldu, takže srovnat mohu dob…
>> #6, jurav, 17. 01. 2012 11:37:19 Ahoj, ve Fiss bohužel ne. Zkuste ale Obergurgl, tam to mám ráda. Nejsou tam moc černé, spíše modro-červené, ale prá…
Píšu, dokud jsem plná dojmů Možná ještě důležité info: Sankt Anton a stejně tak celá
oblast jsou velmi drahé na ubytování. Doporučuji ubytovat se kousek před
Sankt Antonem, např. Pettneu, Schnann …
Po tomto víkendu stráveném v Arlberg bych ráda přispěla svou troškou do mlýna: Sankt Anton je dle mého názoru středisko primárně pro freeridery, kteří si zde přijdou opravdu na své. Když Arlberg hlásá…