Fischer Vacuum - příspěvky uživatele Jirka83
>> #187, PetrAT, 08. 02. 2014 16:59:03
Což o to, stalo se.. Můžu si to ještě zkusit časem třeba na vytvarovat s maximálním tlakem. Na ty moje pokusy n…
>> #181, PetrAT, 08. 02. 2014 11:34:37
Jsem na to poměrně dost opatrný, a obouvám na poslední chvíli. Myslím že docela OK (vyfotil jsem ti to).
Vni…
>> #178, PetrAT, 07. 02. 2014 21:46:06
Píšu o tom tady: http://snow.cz/…her-vacuum/3#… 291/292 – 29.5 :(
>> #168, PetrAT, 07. 02. 2014 15:38:17
Ahoj Petře,
mám ty žluté, a rozhodně nejsou nepohodlné, naopak. Sice jsem se nechal v Madeji ukecat o číslo…
K té velikosti, Petr Socha odsud vybral myslím podobně „velkou“ botu jako Honza a já (viz výše)..
Nepíše tam, jak se botička vyšláp…
Tak tak.
EDIT: první dojmy po vytuhnutí skeletu jsou smíšené. Chlopně při vyndávání pěkně řežou do nohy, ale žádný terror, krev zatím neteče. Horší je, že se v nich cítím pohodlně..
Tak už jsem taky „v klubu“ a brzo (doufám) dodám další postřehy. Co mě nepřekvapilo bylo, že mám levou nohu širší snad o 5–7mm a ostřejší kotníky (odpovídá bolestem z minulých zim). Z tvarovacího proc…
Díky za přesné odpovědi. To zásadní Plug/nePlug mě ušlo. Vím, že FI není objektivně měřitelné, ale u jedné firmy (a řady bot) bych čekal nějakou konzistenci. Jestli odhad od TNS bude zhruba sedět, moh…
Tak jsem našetřil a rozhodl jsem se, že Vacuum zkusím. I přes své neumětelství, vzhledem ke své váze a výšce uvažuju o flexi 130. Má někdo zkušenost, jaký je rozdíl mezi SOMA VACUUM RC4 PRO 130…
Díval jsem se na Fischeří stránky a jako jediného dealera Vacuum mají uvedené sfcb v Českých Budějovicích. Chápu to tak, že je to jediná autorizovaná provozovna s vacuo vybavením u nás?
Teď se mi k…
Myslím že hodně lidí tohle osloví, pokud to bude mít jakous takous životnost. Předpokládám, že každá bota se časem „vyglemcá“, více či méně. Píšou možnost přetvarování až 5×, otázkou je, jak po vícená…