Domů Diskuze neviditelné (ke všem modulům) [Diskuze k článku]: SKICAMPY SEZÓNY 2009/10 JSOU ZDE

[Diskuze k článku]: SKICAMPY SEZÓNY 2009/10 JSOU ZDE

14.10.2009 13:40:45 #1 

administrator

Všem lyžařům, snowboardistům, telemarkistům !!! První Skicampy jsou nachystány, medializovány naším milým SNOW, podpořeny Sherpa Ski School, opřeny o BIRKI hole, nabroušeny jako závodní ELANy a pestré jako celá kolekce NORDICA. Zcela záměrně vybíráme tyto lyže…uvidíte sami.

Odkaz na článek

15.10.2009 14:20:05 #2 

administrator

(HonzA, ) Z Maria Almu na parkoviště u Kitzsteinhornu je to minimálně 45minut jízdy autem, to není zrovna bydlení poblíž. Škoda že jste nevybrali něco blíž, třeba v Piesendorfu a nebo v Niedernsilu.

15.10.2009 17:07:03 #3 

administrator

(Marco, ) Ve zmíněných lokalitách nemají spřátelený penzion jako je Tirol . Mimochodem je to pěkné ubytování, ale opravdu vhodné když jsi v Saalbachu ..... ale ne dojíždět na Kitzsteinhorn.

15.10.2009 18:13:20 #4 

administrator

(HonzA, ) „Ve zmíněných lokalitách nemají spřátelený penzion jako je Tirol“ – to mi bylo jasný, upřímně řečeno, absolvovat takovouhle cestu každé ráno a odpoledne je pěknej vopruz. A navíc, mám rád atmosféru rakouských chalup a rád pokecám s domácími. Výtečná česká kychyně, české pivo a český domácí mně vážně do Alp netáhnou.

18.10.2009 11:19:16 #5 

administrator

(Říha Mirek, riha.m@centrum.cz) Loni jsem zde přispíval, ani letos mi nedá neokomentovat tyto tendenční výlevy. Účastnil jsem se se svojí firmou této akce, a řekl bych že je logické jezdit na „ledovec“ 20min cesty, když tou dobou není v okolí sezóna. Mých 30 zaměstnanců plus ostatní účasntníci naplnili pension a další apartmány až po „strop“. Pokud jezdím s rodinou, tak je jasné, že se člověk vejde někam blíže, kde jsou apartmány pro cca max. 20osob. Pension Tirol je naštestí vhodný svou kapacitou pro takovéto akce. Takže komentář nad, je úplně mimo.

21.10.2009 09:23:10 #6 

administrator

(HonzA, ) Mirku, nemyslím si že by můj komentář byl mimo. Na webu skicamp.cz je u akce na Kaprunu uvedeno:
„Ubytování: Pension Tyrol, pokoje 2–4 lůžkové, apartmánové byty. (Maria Alm leží nedaleko střediska Kaprun-Zell am See, denně je na ledovec nutno dojíždět vlastním vozem).“

A já píšu „Z Maria Almu na parkoviště u Kitzsteinhornu je to minimálně 45minut jízdy autem, to není zrovna bydlení poblíž. Škoda že jste nevybrali něco blíž, třeba v Piesendorfu a nebo v Niedernsilu.“

Tu oblast znám, byl jsem tam mockrát v zimě, v létě, na jaře i na podzim. Vím přesně jak vypadá cesta z Maria Almu do Zell am see, do Kaprunu a i na parkoviště pod ledovcem. Prostě je to skoro 40km a průjezd Saalfeldenem a někdy i Zell am See nemusí být zrovna rychlou záležitostí. Ano, můžu jet ostře a urvat to při velkém štěstí pod 30 minut (těch tvých 20 mi přijde docela hodně málo), ale proč bych to dělal. Na lyže jezdím pro radost. No a když člověk není ráno brzy na lanovce, počká si ve frontě než se vůbec na ledovec dostane. A proto píšu že by bylo lepší, z pohledu účastníka akce, ubytování blíž. to je všechno.
Věřím že jste si akci užili a že byla fajn. A byl bych rád, kdybys názor někoho jiného nehodnotil jako „tendenční výlev“, prostě to ber jako můj názor a třeba si z toho Skicamp.cz něco vezme pro pořádání příštích akcí. A třeba taky ne. Jejich volba.
Jen jedna připomínka za mně – já si pod informací „leží nedaleko“ nepředstavuji 40km a tak by bylo fajn, kdyby v letáčku uváděli třeba orientační čas nebo vzdálenost.

29.10.2009 20:52:46 #7 

administrator

(Robert Sedlák, XRoberto@seznam.cz) Ahoj všem, ani se mi moc nechtělo sem něco psát, ale pořád mi to nedá s tou cestou z Maria Almu na Kizt… prostě i pro mě je 45 min příliž nadsazený časový limit......v pohodě a v piánku (i se stánim na červené za tunelem v Zellu) je to tak 25 min… Dopravní předpisy dodržuji po zkušenostech s Rakouskou policii. To je vše co bych dodal…:-)) Ale hlavně jde přeci o lyžování a nemá cenu se tu přít o nějaký blbý čas dojezdu.....Stejně kdo v čechách nebydlí nahorách, tak má dojezdový čas uplně někde jinde..::-)))

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy