RC4 x Contact Groove

26.12.2011 11:17:42 #1 

Skretik17

Čau lidi, potřeboval bych poradit, které lyže si vybrat. Mám možnost výběru z Fischer RC4 race RC (160,R15) a Dynastar contact groove (160,R12). Rychlost jízdy a velikost oblouků volím vždy podle toho, jaké jsou podmínky a jakou mám náladu:) Takže bych spíš volil lyži, s kterou se dají dělat kraťoučké obloučky, ale nedělají ji problémy ani dlouhé rychlé oblouky. Jezdím převážně na upravených sjezdovkách. Takže aby hezky držela na tvrdých sjezdovkách na kterých se občas může vyskytnout i ledová plotna. Díky za radu. Petr:)

26.12.2011 12:25:06 #2 

˘Ö˘Krab muž

>> #1, Skretik17, 26. 12. 2011 11:17:42

Dětské velikosti? Proč?

Takže aby hezky držela na tvrdých sjezdovkách na kterých se občas může vyskytnout i ledová plotna.

Pokud nevážíš 50 kg, tak Ti opravdu držet nebude ani jedna z nich. Na delší oblouk je spíš ta RC4 RC, ale v délce 160 je to na drobnou ženu nebo větší dítě.

Pokud jezdíš malé obloučky, musí to být bezpodmínečně carvingem? Protože RC4 v délce kolem 175 by už na ledě držet mohla a krátké obloučky na ní také nasmýkáš jedna radost.
Nebo zkus RC4 SC ve 165, ta by pobrala asi všechno, co po ní budeš chtít.

To, že jsem nelyžař, se snažím už několik let nepříliš úspěšně maskovat psaním příspěvků. Nepomáhá to.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy