Jaké lyžáky? - příspěvky uživatele DAVE71
Přátelé vracím se k tomuto vláknu, kde jsem před časem žádal o radu ohledně spec. lyžáků na freeride, takže po vyzkoušení jsem zjistil že LANGE jsou zoufake úzké a cca po 3 měsíčním čekání mi do prode…
Přátelé tak po všech možných diskusích jsem zjistil následující:
- Lanxe XT 130 šířka 100 mm moje noha je však 104 mm takže nic
- Amer sport po všech mailech a diskusích mi objednali do Brna boty QU…
Přátelé, „šedá je teorie, zelený je strom života“, takže sice si na www jednotlivých výrobců můžete prohlédnout (papír či lépe řečeno obrazovka PC snese vše)jejich modely ale realita?
Fisher – na M…
Luboši díky za reakci, osobně se přikláním k freeride, jezdil jsem v SportGastein – zadní strana mimo sjezdovku, st. Anton na skiroute, Hintertux na skiroute „konechen brecher“ (tedy noho lamka), a p…
Díky za vyčerpávající informaci. Podívám se tedy ještě na ony Salamony. Pouze dotaz, jaký jezdíš oblouk? Já pokud možno krátky, nikoliv dlouhý.
Dík
Přátelé, děkuji velice za rady. Nyní mám 6 let staré Atomicy. Takže vyzkouším ty Atomicy, i ty Fischery na ty se podívám.
Ještě jednou děkuji za rady.
Až něco vyberu dám vědět jak jsem dopadl…
Přátelé i já se přidám do diskuse, po všech možných radách jsem sio minule koupil lyže SCOTT DOZER a musím říci dobře jsem udělal. Nyní uvažuji o lyžácích k těmto lyžím, tedy o lyžácích na freeride,…