K2 public enemy
06.02.2008 18:11:05 #1
(petr, ) zdravim, už sem tady ten dotaz psal v tématu o voskování lyží. Jde mi o to, že sem byl s novejma k2 dvakrát na upravený sjezdovce, kde pravda, se nějakej ten šutr našel, ale na žádnym zábradlí, nebo překážce sem nebyl a mám už neskutečně skurv.. hrany lyží. Nevim jak se to přesně nazývá, ale myslim jakoby ty horní hrany,všude se mi něco odlupuje apod.Původně sem ten dotaz směřoval k tomu navoskování lyží,protože sem si myslel, jestli sem něco neopomněl v přípravě, ale po přečtení odpovědí si myslim, že tim to snad nebude…po dvou jízdách na upravený sjezdovce(?).Určitě se nejedná, jak já říkám, o efekt "nových lyží"kdy si člověk koupí lyže a pak pod sjezdovkou brečí kvůli každýmu škrábanci, přičemž po třech jízdách už mu to je jedno. Věřte mi, že ty lyže už vypadaj fakt strašně. Tak jestli někdo máte stejný lyže, nebo podobné zkušenosti s prodejnou "šťastný sport"napište, budu rád. Všem lyžařům přeji hezký den
06.02.2008 18:45:55 #2
(Honza, ) Takže jsi myslel hrany na vrchu lyže a ne ty u skluznice? Zkus někam na web dát fotky ať je vidět o čem se bavíme.
06.02.2008 23:19:48 #3
(arsi, ) Tuším Honza trafil klinec po hlavičke.Či sa mi tu nebavíme o vrchnej vrstve sendvičovej lyže a nie o ocelových hranách?!:-)Lebo to je jediné čo ma napadá po dvoch jazdách na zjazdovke:-)
15.02.2008 00:06:29 #4
(krabi, krabi@seznam.cz) no já bych řekl že celekm normální,,nevyděl sem čertmanský prkýnka co by tohle nedělali,,musíš se naučit jezdit a nešlapat si po nich,,to víš přecde jenom sou širší než carvi,, a počkej až se koukneš do parku,, normálnim raiderum vydrží tak 2 sez´ény a pak se kupujou nový,,, tak to je ,,,jako se skejtovýma botama,, taky ho… vydrží,, ale co jde ježdění a né jak ti vypadaj ve frontě na vlek…
15.02.2008 14:15:33 #5
(arsi, ) Je pravda,že vrchná fólia na sandwichových lyžiach nevydrží pri jazde na hranách na tvrdej zjazdovke,ľade o parku ani nehovorím.A ani si po nich nemusíš šlapať.Dá sa tomu predísť(len obmedzene) zabrúsením hornej ostrej hrany do mäkšieho prechodu.Len zaobliť,nie ubrať moc materiálu!Tak isto ako sa zaobluje špička na nových lyžiach.Ručne pomocou brúsného plátna.Trvá to len chvíľu.Ak už je vrchná hrana „omlátená“ dá sa to opatrne zaliať epoxidom,aby sa to neničilo ešte viac.A ako píše krabi netreba byť moc smutný,raz darmo lyže sú spotrebný materiál.Neviem ako dlho môžu vydržať v parku,ale na normálne jazdenie ti vydržia určite viac než 2 sezóny:-)
07.03.2008 12:09:47 #6
(Thomason, ICQ#: 491–957–773) Zdar U K2 PE je obecne znamo ze maj s timhle problem ze nektery lyze maj hrany a topshell strasne mekkej. Doporucoval bych ti najit nejakej hodne dobrej servis a hrany si nechat vymenit. Zalezi na tom jestli mas model 06/07 anebo ten novejsi s vic barevnym designem ale vim ze u modelu 06/07 s timhle melo vic lidi problemy.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.