K2 apache coomba
06.03.2008 13:34:06 #1
(Coombs , ) Zdravim, mate nekdo zkusenosti s temadle lyzema? Jake jsou? Diky za kazdy priszpevek k temto lyzim…
06.03.2008 17:31:28 #2
(arsi, ) Nemôžem ti poradiť nič iné,len skúsiť sa na to isté opýtať napr. na www.freeskiing.cz,alebo podobnej stránke.Kámoš ich do budúcej sezóny berie určite,ale zatiaľ ich nejazdil,tak ti neviem povedať.Chalani čo jazdia na takýchto lyžiach sa zgrupujú na podobne orientovaných stránkach.Na amerických fórach sú recenzie určite.Napríklad na týchto stránkach bývajú ohlasy na lyže,ale K2 Coomba tam nie sú.www.ski-review.com
06.03.2008 20:25:30 #3
(flexMR, flexmr@gmail.com) ahoj, skus pozriet napr tu ww.tetongravity.com, tiez mi padli do oka, ale chcelo by to vyskusat ich na nejakej predvadzacke.
07.03.2008 01:48:41 #4
(gluteus, …) hej hej mame aj 181cm aj 174cm.. podla toho na co ich chces??? cisto powder skis alebo allround skis???!!! v prvom rade je to makka lyza podobne ako SETHy ale o nieco ina..(jasne sirsia ale myslim jej vlastnosti)
PRASAN: SUPER hlavne DLHY obluk! rozjazdeny prasan tak isto SUPER! zabava
100% ZJAZDOVKA:174cm celkom fajn dobre ovladatelna! zabava 80%
181cm TRAPENIE! horšie ovladateľna z obluku do obluku citil som sa ako na
skokanských lyžiach:) zabava 45%
možno sila zvyku!!! SETHy 179cm na zjazdovke ovela lepsie podľa mňa!
Ak ich chces čisto do PRAŠANU tak ber!!! ak chces z nich ALL-ROUNDY tak by som kukol po niecom inom Ja som ich chcel tiež kúpiť ako allround skis ale nakoniec som skončil pri uplne iných lyžiach LINE PROPHET 100(jednoznačne najlepšie lyže ALL-ROUNDY ake som jazdil) a vobec nelutujem!!! moj nazor..
07.03.2008 15:22:28 #5
(coombs:-), ) No ja Allroundy mam-Scott aztec pro 175, ale uvazuju o tom, ze si poridim jeste jedny ciste jen na freeride…Neco s vecim radiusem a neco sirsiho…A co ty coomba a boule nebo znicenej povrch? Da se to? nebo je to jen „powder“ ski?
08.03.2008 00:03:17 #6
(Gluteus, …) Tak to ti moc neporadim ja som na nich jazdil ked napadlo na chopku 35 noveho a max to bolo rozjazdene.. a išli jak tank! Ale podla mna najlepsie je supni youtube.com daj K2 apache coomba a tam ti to typek povie za 30s je tam viac ľudí čo ich testovali a povedia ti svoj nazor na ne.. ale musiš si to preložiť je tam väčšina videí o lyžiach rôznej značky freeride, freestyle, obračky, slalomky…
08.03.2008 00:08:06 #7
(gluteus, …) napis na you tube.. K2 Coomba Ski Review from Skis.com
08.03.2008 08:32:16 #8
(coombs:-), ) Jo koukal jsem na to, ve smes tam nic moc nerika…taky je to asi jen 20 sek video…A podle me jeste 181 jsou na freerde kratke…myslim, ze 188 budou lepsi…jeste uvidim:-)
10.03.2008 10:41:20 #9
(Luboš/SNOW.CZ, ) Ahoj, zkušenosti s Coombama bohužel nemám (i když bych rád:-), ale info najdeš třeba v testu časopisu Ski Press, který je publikovaný tady: http://skipressworld.com, v horní liště menu je odkaz „MySki“, případně ho najdeš v některém z prvních čísel této sezóny (přístupné online v menu „SP Mag“)
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.