Rental verzie lyzi a lyziarok
23.10.2008 09:47:25 #1
(dzony.svec, dzony.svec@gmail.com) Cav vsetci,
a nete som si vsimol, ze sa predavaju aj rental verzie lyzi a lyziarok a zaujima ma, ci je medzi nimi a klasickymi predajnymi verziami nejaky kvalitativny rozdiel (alebo je to iba ciarovy kod pre evidenciu…) Nerad by som z niekoho tahal nejake obchodne tajomstva o cenach, ale aky moze byt priblizne percentualny rozdiel medzi beznou a rental verziou v nakupe?
Moc dik za odpoved
dz.
23.10.2008 11:34:45 #2
(Honza, ) Jak je to u lyzaku nevim – takze jen o lyzich. Rentalove lyze maji hlavne delsi zivotnost (tim nemyslim stalost parametru, ale udrzeni v provozu po dobu nekolika let s castym pujcovanim a servisem). Mivajii tedy sirsi hrany, silnejsi skluznici a silnejsi ochranne vrstvy na horni (designove) casti lyze, aby se zabranilo predcasnemu poskrabani. Otazkou je, nakolik se pri techto zmenach jeste konstrukcne podobaji beznym komercnim modelum, se kterymi jsou designove sladene. Jak je to s cenami nevim, bezne jsem je v katalozich nevidel a kdyz uz bude nejaka pujcovna nakupovat, urcite to bude ve vetsim mnozstvi a budou tak dostavat zajimavejsi ceny.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.