jak seřídit vázání Fischer FX12
14.11.2008 19:07:30 #1
(Gary, lbaly@seznam.cz) Ahoj borci,potřeboval bych poradit,jak posunu zadní díl na vázání Fischer FX12,když jsem si koupil větší přaskáče,abych mohl zaklapnout patu do vázání?Díky za radu.
15.11.2008 11:41:12 #2
(jarda, ) máš to vázání – může to být Railflex nebo Flowflex
15.11.2008 19:48:40 #4
(Emil, ) Na zadní straně patního dílu je taková klapka. Tu podebereš šroubovákem (vyklopíš nahoru),l a v určitých mezích pak posuneš patní díl a zacvakneš tu klapku – jsou na ní výstupky které zapadnou do dírek v základně. Je to hlavně pro nastavení přítlaku. Ten pak zkontrolovat – jsou na té klapce rysky a mezi nimi musí být hrana patního dílu při zapnuté botě. Tenhle systém je myslím stejný u všech vázání OEM Tyrolia.Pokud to nebude stačit, tak přešroubovat…
16.11.2008 15:26:39 #5
(Gary, ) super díky moc za radu přišel jsem na to hned,ale bohužel musím předělat vázání,už to nestačilo posunout jen patu vázání. tak ještě jednou děkuji za radu.....
25.12.2008 20:30:10 #6
(Aleš, alesbotek@seznam.cz) Ahojte, mám stejný problém na vánoce jsem dostal set lyže fisher Rc4 worldcup sc 150cm + vázání fischer FX 12 flowflex a nemuzu tam napasovat boty č.8 tak jak to mam zvěršit? zadek mam nadoraz, ale nevim co je myšleno tím přešroubovat vázání prosím poraďte mi.
26.12.2008 13:10:05 #7
(jarda, ) flowflexové podložce jsou u každé díry míry pro jaký rozsah délek podrážek je určena, takže si špičku i patku přešroubuj do těch „svých“ (podle délky podešva) správných děr. Jemné doladění pak provedeš výše zmíněným způsobem. Znamená to, že nejdříve musíš vázání odšroubovat od podložky.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.