VYLEPŠOVACÍ LYŽOVÁNÍ (strana: 2) - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Lyžařské školy a kempy VYLEPŠOVACÍ LYŽOVÁNÍ

VYLEPŠOVACÍ LYŽOVÁNÍ (strana: 2)

27.11.2008 20:38:17 #31 

administrator

(jarda, ) moc netěš, za perfekcionalistu bych se neoznačil, daleko víc mi sedí arsiho pojmenování – přesně už si to nepamatuju, ale bylo to něco jako šťoural :-)

28.11.2008 20:45:29 #32 

administrator

(arsi, ) No je možné,že som ťa tak nejako pomenoval.Samoz­rejme som to myslel v dobrom,to je bez debaty:-)Ak by sa mi podarilo na ten Január,tiež by som vás všetkých rád videl.

29.11.2008 09:25:08 #33 

administrator

(jarda, ) že jsem to tak vzal, vždyť to za prvé je pravda a snad ani se za to nemusím stydět. Jen bych rád, aby se HOnzovi přihlásilo více stejných amatérských nadšenců, ať tam nejsem mezi profíky jediný hobbík. Lidi nebojte a pojeďte, dyť HOnza slíbil, že po nás křičet nebude a jsem přesvědčený o tom, že v celé republice se jen horko těžko najde lepší příležitost se posunout zase někam kousek výše a moct si tak prkýnka více užít.

29.11.2008 09:28:28 #34 

administrator

(Honza, ) Neboj, žádnej profík nejsem a v branách jsem zatím skoro nic nenajezdil. Beru to jako dobrou příležitost si vyzkoušet něco novýho a poznat zajímavý lidi :-)

29.11.2008 13:20:11 #35 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) tím profíkem asi myslel mě- a to taky nejsem, jen o tom hodně přemejšlím a měl jsem díky svejm skoro už 50 závodním sezónám možnost se setkat s plno lidma, co je možný označit za profíky :-)… Jenomže ne každej, kdo dostává za lyžování peníze tomu taky opravdu rozumí :-)… – spíš bych řekl skoro naopak :-(… Opravdu odborně zdatnýho a navíc (a to je nutný!!!) tvořivýho profesionala (a že jsem znal všechny repre trenéry od poloviny šedesátejch let dodnes) jsem potkal jenom jednoho = Milan Trnka-Stevens. Pak tu máme jednoho profíka, kterej byl vždycky velmi vnímavej, otevřenej všem názorům, hloubavej, učenlivej, důslednej a hlavně na sebe a taky na svý svěřence neobyčejně (přívětivě) tvrdej = Petr Záhrobskej. No a pak mám dobrý mínění o Ivanovi v širokým spektru jeho lyžařskejch informací, znalostí a nerad bych zapomněl tak trošku na sebe :-) – to jako si každej z nás o sobě myslí :-) – žejo :-)

29.11.2008 22:18:50 #36 

administrator

(jarda, ) někdo ještě stále váhá, tak doufám, že teď ho HOnza definitivně přesvědčil, že tahle možnost si zajezdit a povyrůst pod odborným okem je opravdu vyjímečná, jelikož k Záhrobským nás do týmu asi nevezmou:-) Pro „pamětníky“ starších diskuzí ještě prozradím, že pro vylepšovací lyžování mi HOnzu vřele doporučoval Ivan, který určitě věděl o čem mluví.

30.11.2008 13:32:14 #37 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) – manžestr po celý Harachovský sjezdovce jsem v listopadu ještě nezažil, takže radost z prvních kolejí v 8,04 na regulérním kopci byla dvojnásobná :-). Píšu to sem proto, že by byla jistě škoda, kdybychom tohoto mimořádného stavu na Krkonoších nevyužili. Zatím není na avizovanej termín 6.-9.12. žádnej zájemce – škoda. Pokud ale tenhle termín nebude naplněnej,tak snad naplníme lednovej…

02.12.2008 17:46:27 #38 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) jak se zdá zrušíme první nabízenej termín společnýho vylepšovacího lyžování – oproti původnímu zájmu se zatím nikdo nepřihlásil. O lednovej termín pár lidí zájem má. Jinak v sobotu a neděli se bude asi všude lyžovat, takže se třeba někde potkáme – aniž bychom se poznali :-).

03.12.2008 20:34:22 #39 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) prosincovej termín na „vylepšovací lyžování“ – viz. nabídka v záhlaví se nesetkal se zájmem a tak prosincovou akci rušíme :-). Snad se sejdem v dostatečným počtu v lednu – zatím JE NÁS PĚT :-)… Jinak lyžování je excelentní na Mísečkách, v harrachově i v Rokytnici :-)… – tř eba se tam uvidíme :-). Skol :-).

06.12.2008 09:19:43 #40 

administrator

(Honza, ) Škoda že se nesešli lidi na prosinec.
K tomu lednu – platí tedy termín 15.-18.1? Nebo bychom s tím mohli ještě pohnout třeba na 10.-13.1? Každopádně platí že přijedu (pokud mně neskolí nemoc a nebo nepřijde nějaká katastrofa v práci), ale ten termín od 10.1 by mi vyhovoval víc.

06.12.2008 13:07:55 #41 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) k tomu pozdnějšímu termínu je ten, že se tam 17. pojede MASTERS = stařeckej závod ve sjezdu a 18. memoriál Honzy Vedrala (dlouhá léta trener repre a obyvatel Rokytnice) v OS. No a protože se obou závodů může zúčastnit každej starší než 30 let, tak si myslím, že je to příležitost, která za to stojí :-)!!!! – zejména když si nějakej den před tím ty kopce budeme mít možnost najet :-)… více na http://www.czech-ski.cz/masters-novinky

06.12.2008 14:40:09 #42 

administrator

(Honza, ) Díky, tím je to jasný a zařídím se na 15. – 18.1. Už se těším. 10.1 budu poblíž, tak jestli se domluvíme předem můžeme zajezdit spolu.

06.12.2008 14:51:45 #43 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) – dnes dopoledme jsem skoro poslepu (mlha, z nebe bílý sr+čky) kroužil po krásným vodivým povrchu v Harrachově. Zejtra jedu zase kroužit – zřejmě se vrátím zase „skrznaskrz“ ale šťastnej :-)… Jsem připravenej kohokoli kdykoli přibrat – což ostatně opravdu činím – dnes dva desetiletý „závodníčci“…

12.12.2008 21:38:02 #44 

administrator

(petr muller, petr.muller@weber-terranova.cz) Ahoj všichni zájemci o „vylepšovací lyžování“ ,loni jsem navštívil HOnzu právě za títmo účelem – vyladit lyžování,lyžovali jsme spolu 2 dni .Moc mi to dalo , a jsem rád , že se HOnza odhodlal k organizaci takovéto akce – pro mě osobně to je SKI akademie se vším všudy , ten titulek „vylepš.lyžování“ zní nezaslouženě skromně, na to co se člověk naučí.Takže všem moc doporučuji, já jedu znova – z Budějc.A pokud tam opravdu navíc budou lidi jako Ivan atp,tak nechápu , že už počet přihlášených dávno nepřesahuje kapacitu kurzu.V Rakousku jsou podobné akce plné několik měsíců předem. Moc se těším – HOnza je nejenom důsledný tréner ale taky velkej pohodář. SKOL

13.12.2008 22:14:49 #45 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) mno… – děkuju :-)… – uvidíme… Petr je ovšem už opravdu dobrej lyžař – má otázky a ambice na docela vrcholový úrovni – je dobrej partner pro diskusi, má zájem to je pak radost :-)

15.12.2008 19:01:52 #46 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) TERMÍN LEDEN – to bylo rozhodnutí všech zájemců vylepšovacího lyžování – Lyžařské Sjezdové Carvingové Akademie, jak by to mnozí chtěli nazvat :-). Mnou navrženej termín 15.-18. ledna byl diskutovanej jako docela přijatelnej, ale ozvaly se i hlasy, zdali by nebyl termín dřívější, nebo naopak 22.1 – 25.1. (o tejden později) lepší. No i pro mě, jak se ukazuje, by ten pozdější lepší byl. Zájem projevili zatím: Milan + Luboš/freeski + Emil + Pavlos + Jarda + Arsi + Krab s dítětem + Honza + Petr s doprovodem + Andrýsek. Takže už 12 lidí + já a doufám Ivan a možná Milan… Tak se mi VŠICHNI ozvěte s hlasováním o termínu – 15 – 18.1. nebo o tejden později 22 – 25.1. ???? Samozřejmě účast na amatérskejch závodech stařešinů 17. a 18.1. v Rokytnici je možná v obou případech…

16.12.2008 15:16:30 #47 

administrator

(Krab, ivan.pozar@netafim.cz) Beru jakýkoiv z těchto termínů, podle toho, co se bude hodit většině. Těším se .

16.12.2008 19:22:43 #48 

administrator

(šutr, 5jar@seznam.cz) Skol,od 22.1. by se mi to líbilo.Jsme 1+1.

16.12.2008 21:33:02 #49 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) pokračuje :-)… – Petrovi se to jinak než 15–18.1. nehodí, takže spíš to vypadá na tenhle termín. Šutr+1 je novej, tak se event. přizpůsobí :-)… Ostatní – ohlašte se – třeba i mně přímo…

17.12.2008 08:52:22 #50 

administrator

(Pavlos, pavlos@inmail.cz) Bohužel celej leden mám zasekanej (zaškolování do nového zaměstnání). Maximálně bych se přijel podívat/sklouznout o víkendu. Takže termínově se přizpůsobím. Ale účast bych potvrdil opravdu až začátkem ledna.
HOnzo, počítáš s něčím podobným v případě zájmu i v únoru ?

17.12.2008 10:44:57 #51 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) napíšu, že počítám s něčím takobým i v únoru a ono se to rozplizne do veškerýho zbytku víkendů :-)… Zkuste, prosím, všichni dodržet dohodnutej termín – fakt nejspíš 15–18.1. Kinak polyžovat můžem vlastně kdykoliv, když bude dost (cca10) zájemců tak třeba i s klackama…- ale mám taky svojí práci, navíc jsem v únoru angažovanej v MS2009 v Lbc., – opravdu hodně aktivit a nic nestíhám…Tady často píšu, protože jsem pracovně skoro pořád na netu a kecíčky k lyžování jsou pro mě osvěžením :-)

17.12.2008 11:35:03 #52 

administrator

(arsi, ) prechádzame od 1.1. na euro.16.1. končí prechodné obdobie Sk/EUR a ako obchodník budem mať kopu práce navyše.Takže tento termín je pre mňa pasé.Ak máte niekto nevyužité Slovenské koruny možete ich prísť minúť:-)))Počítam s tým,že tvoja akcia HOnzo bude úspešná a bude mať pokračovania.Takže inokedy.

17.12.2008 17:54:08 #53 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) patřej k životu. Modrá open 10.1. ve Špindlu je zrušená a tak se pojede Modrá open 10.1. v Rokytnici n.J. Takže se tam sejdem už třeba 9 (pátek ráno) a poklouzáme dlouhatánský zatáčky rychle s kopce – a o tejden později 17.1. se tamtéž jede SG Masters a 18.1. OS – Memoriál Honzy Vedrala. Všechno to jsou závody přístupný všem nad 30 let – tak máme šanci všici, chlapci :-)

17.12.2008 21:09:49 #54 

administrator

(marťas, ) Zdravím všechny.Co se tam děje že to zrušili,vysněžené by to tam být mělo, tak co je za důvod? Je fakt že dosavadní průběh zimy je zatím u nás v Česku z kategorie těch hrůzných scénářů, ale ten Špindl snad nějaký sníh zatím má. U nás v ,,Orličkách,, jezdí jenom na jedné sjezdovce v Říčkách jinak je to všude bláto. Dneska ráno jsem byl připravený že pojedu právě do Špindlu na tu modrou pojezdit,ale když jsem se v 5.00 kouknul na teploměr tak jsem to nakonec odložil. No, když z hlediska těch sněhových podmínek srovnám na web cam.ten pohled na sjezdovky ze Špindlu a z Rokytnice, tak mnohem větší bída je to právě v Rokytnici kde je zatím spíš bláto a v provozu prý jen ten modrý 1300 m. dlouhý ,,Přibližovák,,. Já bych na to vaše soustředění si přijel pojezdit třeba taky, ale jelikož v té Rokytnici je to právě se sněhem bída, tak jsem radši zatím nic nesliboval. Jinak pokud by se ta Modrá Open ze Špindlu jela právě po té červené v Rokytnici tak ta je teda nádherná, ovšem ale aby tam ten trošku vetší sklon kopce proti té modré ze Špindlu neposlal někoho do lesa. Myslím že svýho času se tam jezdilo i M.ČR. ve sjezdu.

18.12.2008 08:34:16 #55 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) pochopitelně není důvodem přeložení – teď tři tejdny předem :-) – to bejvá tak 3–4 dny před.Sněhu ještě může bejt habaděl!!! Jsou to finance… – špindlerovským pořadatelům se nepodařilo zajistit sponzory v dostatečný míře… No a v Rokytnici je parta lidí, včetně vedení, kteří si uvědomili, že akce pro veřejnost (a tohle je akce pro lidi) patří k nejůčinnějším stabilizátorům opakovaný návštěvnosti… Není to tak moc složitý :-)

18.12.2008 22:01:46 #56 

administrator

(marťas, ) Jasně, taky jsem si myslel že to bude asi otázka pořadatelů a financí.Je to škoda že se toho závodu vzdali,mělo to už celkem slušnou tradici,nevzpomínám si že by se někde ještě podobný závod pro veřejnost jezdil,ta špindlerovská sjezdovka byla na tohle úplně ideální.Aspoň že v tý Rokytnici to někdo vzal na sebe.Teď ještě aby to teda dovolilo počasí.Jinak ten kopec je myslím o dost náročnější, pokud se to pojede až dolu.Jak je to u vás s počasím, tady ještě pořád prší.Je to ráno aspoň trošku tvrdý?

19.12.2008 10:20:06 #57 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) každej den na kopec :-) – jen o víkendech, ale mám zprávy, že Harrachov (Mísečky a pod.) ještě pořád OK – bez kamenů a tvrdo, jinde problém, měkko… Kde se to v Rokytnici pojede rovně dólu nevím – SG a OS problém nejsou, ale varianty SJ, který by výrazně neomezily provoz pro normálně lyžující a při tom byly přijatelný pro „příchozí“ si tam představit moc neumím…

20.12.2008 10:39:25 #58 

administrator

(jarda, ) termíny jsou pro mě přijatelné, teda pokud budu provozuschopný. Včera jsem se vrátil z týdne v Dolomitech a porouchané koleno dostalo ránu. Nebylo to nic strašného – při zahájení levého oblouku jsem pravou lyží něco trefil tak blbě, že se mi pravá lyže na chvilku zařízla vnější hranou. Lyže šly tedy od sebe až na nějakých cca 50cm mezi lyžemi, pak se obě, díky širokému rozkroku, překlopily poslušně zpět na vnitřní a sjely se zase k sobě. Ani jsem přitom nehodil tlamu a věřím, že kdyby se to stalo opačně, tak zdravé koleno to ustojí v klidu, ale to pokažené snáší tyhle kopance dost špatně. Zatím to ale vypadá dost nadějně, dá se říct, že koleno bolí pouze v podkolenní jamce, z běžných činností nejvíc při chůzi ze schodů.

20.12.2008 13:28:44 #59 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) by měli svoji účast potvrdit další přihlášení… tedy: Milan + Luboš/freeski + Emil + Honza + Andrýsek + Šutr s doprovodem. Vypadá to už jistě na ten původní termín 15. – 18.1. :-).. – potvrzený na tuty mám zatím pět lidi:-) = Jardu, Petra s doprovodem, Kraba s dítětem. Dopoledne jsem byl v Harrachově – až na blbou viditelnost (mlíko s vločkama) senzační podmínky = tvrdo a državo jak pro svěťák a na tom 5cm prašánku…- ZEJTRA RÁNO TAM JEDEM ZASE :-)

30.12.2008 16:40:05 #60 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) – PŘIPOMÍNÁM TERMÍN 15.-18.1. ROKYTNICE – s navazujícím SG 17.1. a OS 18.1. i pro veřejnost. POTVRĎTE JEŠTĚ, PROSÍM, ÚČAST :-). Aktuelní zpráva = dnes jsem tam ráno pojezdil – všude nastříkáno, na zalomeným už je vrstva i na klacky… Ještě zvažte event účast i na Modrý open, která se v Rokytnici pojede v sobotu 10.1. – start na modrý až nahoře, cíl u Lovčenky – bude to se zatáčkama, spíš jako SG, aby to mohly jet i děti :-)… – můžeme tam 8.1. a 9.1. poměrně v klidu pojezdit, když bude zájem – netřeba se obávat nějak zaplněnejch sjezdovek…

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy