Deska speed loock pro G3 targa - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Lyžařské boty Deska speed loock pro G3 targa

Deska speed loock pro G3 targa

25.11.2008 12:33:31 #1 

administrator

(Vlček, vlcekolomouc@seznam.cz) Zdravím Vás a zdravím Ivana (slyšel jsem na carvu, že ho zde najdu:-)), mám prosbu mám Speed Lock od Vistu na Free lyžích a rád bych je použil i na telemark, prostě měnit podle chuti vázání. Volal jsem do Vistu na ty piny (kovové špalíky) co se dávají do vázka a jdou pak do těch dírek na desce Lock system a mám tedy dotaz … …nevíte o nějaké vyráběné desce pevné nebo materiálu z kterého by šli udělat ty destičky, nebo nějaké pevné lifty – našrouboval bych tam ty piny a z hora vázko. A ještě co kdybych to celé zmastil z vysokého hliníkového plocháče cca 10mmvýšky??? Celkově to samozřejmě myslím dvojdílně dva špici a dva na podpatěnky. vázko: http://www.hudy.cz/…g/JC8058.jpg Za případný nápad a dobrou radu děkuji předem Všem. Vlček

25.11.2008 13:56:36 #2 

administrator

(Vaclav, alois.j@seznam.cz) Ahoj, pokud jsem to pochopil chces nahradit origo Vist desku nejakym home-made zarizenim, to je ale zcela nerealny protoze ty koliky jsou ve vistackym vazani na pevno, kazdy v sobe ma dva zarezy a nopak deska v sobe ma celkem dumyslne zarizeni ktere zapadne do onech zarezu v kolickach. Jinak samozrejme vist vyrabi i dodava lift desky, ovsem pasuji jen na vist vyrobky…

25.11.2008 17:17:59 #3 

administrator

(Vlček, vlcekolomouc@seznam.cz) .. ne v pohodě já tu desku i vázání mám asi jsi mě nepochopil – chci měnit televázko od G3 za normální od Vistu. Mám namysli něco jiného. To je v pohodě:-)

09.12.2008 18:28:27 #4 

administrator

(zdenek, motomail@email.cz) Vist prodává na speedlock adaptér na telemarková vázání – SLOCKTMK – mají ho i v katalogu, stojí 1990,– Kč – dvě destičky pod paty /po dvou pinech/ dvě destičky pod špičky /po 6 pinech/ – pouze předvrtané dírky nesedí na žádný ze známých typů vázání, škoda že např.nepoužili umístění dírek dle systému insertů na lyžích K2

09.12.2008 20:35:20 #5 

administrator

(Vlček, vlcekolomouc@seznam.cz) ..to je vyjímečná odpověď!!! to jsem nevěděl. Už jsem si to i našel a je to přesně to co jsem chtěl, a sám si spíchnout z Alu plechu. Klaním se. Jen kdybych ti mohl víc než jen poděkovat za tuto odpověď. Takže Dík! a máš to u mě :-) Vlček

09.12.2008 20:43:35 #6 

administrator

(vlcek, vlcekolomouc@seznam.cz) ..jak to zmastím samozřejmě pošlu foto ke shlédnutí toho domácí počinu:-)

11.12.2008 18:57:44 #7 

administrator

(zdenek, motomail@email.cz) vic nez podekovani nezadam, rad se podelim o to, po cem jsem dlouho patral, treba nekdy na svahu

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy