DESKA
10.12.2008 16:20:10 #1
(iTom, mokry.tom@seznam.cz) Ahoj, jezdím FUN CARV, a potrebuju vysokou desku, nebo nejakou kombinaci třeba vic desek. Můžete mi někdo poradit a podělit se o zkušenosti? Předem diky za odpovědi Tom
10.12.2008 16:53:11 #2
(Jan VITVAR, vitvisj@seznam.cz) Nejlépe ti poradí asi na slovo vzatí a někdy trochu diskuziodporující useři na carv.cz.
10.12.2008 21:19:06 #3
(JohnyPes, ) Ahoj___o vikendu jsem jezdil desku SPORTEN 40mm na
SL06 155/11,3 (širka 64mm pod botou), kterou mam letos prvne na
lyzich___spokojenost, zadnej pad z velkeho nakloneni a drbnuti boty o snih
(cerna, stoh), sklon desky vpred cca o 5mm, taky fine, prohnuti lyze pod deskou
je perfektni___jestli to staci na FUN, to je.. ?????…zadkem o snih nebrousim
___ jinak me to delaly
prave v CARV.CZ a nejak neresili brzdy (tak bacha na to), prekukujou tak sotva
o 2cm a nejsem si jistej, zda to je OK, nicmene to nejak brzdi… __ Honza
11.12.2008 07:56:24 #4
(Vlček, vlcekolomouc@seznam.cz) Ahoj, možná by jsi měl napsat jaké máš vázání? To by se potom lépe přemýšlelo. Já používal vázání od Salomonu. Na tom obrázku co jsem přiložil je deska Vist Absorber+ deska od Salomonu+ rentálová deska taky od Salomonu a dohromady to dělalo 6,5cm. Pak je tam origo hangl + Salomonka a to mě dělá cca 7,5cm – zde je samozřejmě výhoda toho průhybu v Hanglu – to je geniální. Takže pokud budeš chtít hangl tak napiš pošlu ti adresu. Druhou možností od Hanglu je na carvu.cezet, ale tam je pouze typ pro vázání od Tyrolky což zase není problém a vypadá velice dobře. http://uloz.to/…15/deska.jpg
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.