Broušení lyží
01.03.2009 19:34:01 #1
(Petr, petrkdyr@volny.cz) Ahoj lidičky, máte někdo prosím dobrý typ na broušení lyží? Myslím opravdu kvalitní (počítač, chlazení vodou, možnost výběru typu nabroušení (šikmé a pod), sklon nabroušení hran a tak. Praha a blízké okolí. Dík Já si nechal udělat lyže v Butovicích a nebyl s tím problém, ale spíš bych potřeboval opačný směr tak Letňany nebo Prosek a okolí. Do Butovic to mám přece jen přes celou Prahu. Dík Petr
01.03.2009 19:58:03 #2
(Jenos, ) Poradim ti asi takhle: Jed zase do Butovic. Mel jsem tam nekolikery lyze a vzdy mi je udelali super, dokonce i premerili stavajici uhel hran. Profi pristup a bylo videt ze tomu rozumi a vedi co delaji. Jinde v Praze jsem mel zatim jen pocit ze jednam s clovekem ktery na lyzich nikdy nestal. Mimochodem mam to taky pres celou Prahu, ale vyplati se to…
02.03.2009 06:48:03 #3
(Petr, petrkdyr@volny.cz) No jo no,
já taky koukal včera na netu a nikde mě nic moc nepřesvědčilo. Takže poku
nepadne nějaký tip, tak zase Butovice i tak zatím dík
02.03.2009 10:01:30 #4
(TomáS, ) taky a nic lepšího tady asi není. Výhoda je, že maj do devíti. V sobotu nebo v neděli večer se to dá přežít. T
02.03.2009 17:10:39 #5
(Daniel Šimek, nadkemis@seznam.cz) Není to sice Praha, ale … Mělník. Pro některé Pražáky hrozná dálka, ale jseš tam z Letňan za 25 min. a bez zácpy. Mrkni na stránky Ski sport Mělník. Šéf je bývalý profi lyžař, mají levnější ceny než na netu-tak tam možná i něco nakoupíš. Dan
03.03.2009 06:58:02 #6
(Petr, petrkdyr@volny.cz) To vypadá slušně, já jsem z Odolky takže Mělník co by kamenem dohodil. Stavím se tam a dík
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.