sherpaski snb C
26.10.2013 09:31:04 #1
http://www.sherpaski.cz/…torsky-kurz/ AHOJ nemáte někdo zkušenosti se sherpaski. Přemýšlím o tom dělat u nich instruktorský kurz.
26.10.2013 11:46:55 #2
>> #1, javeja, 26. 10. 2013 09:31:04
Chceš-li být dobrý instruktor (lyžař), stejně ti ani zdaleka nebude stačit kurs (ať už u jakékoli školy). Daleko víc budeš potřebovat hlavu k přemýšlení nad tím PROČ tak nebo onak… Znám dost lidí s nejvyšší kvalifikací kteří by snad ani učit nebo trénovat neměli. Takže základní kurs asi kdekoli a pak využívat všech příoležitostí ke zlepšování (m.j. třeba článek O.N. v říjnocém Snow o dlouhé-krátké noze je jedním z výtečných pramenů…).
26.10.2013 21:17:51 #4
29.10.2013 14:19:08 #9
Ahoj, taky bych si chtěla letos udělat instruktorský kurz. Koukám na veškeré nabídky. Nejvíc mě asi zaujali ze Sherpaski, protože už jsou dost známí. To Javeja: taky mi příjde že u Apul je cena kurzu dost vysoká a hlavně nemám tolik času skrz školu. Hlavně nepřehlídni co je v ceně kurzu zahrnuté – u sherpy je v ceně vše. Už si s nimi píšu mejly.
29.10.2013 14:31:17 #10
jo ja si snimi taky mejluji ale radsi bych info od někoho jiného než z vedení, jak se říká „když ptáčka lapají, písničku zpívají“ co myslíš dokážou zaměstnat všechny instruktory. Ale zase už to dělají několk let, takže kdyby to byl nějaký poděl asi by tu nějaé negativní ohlasy byli.
29.10.2013 14:59:33 #11
Když dnes někdo někoho zaměstnává, nezajímá se jen o dosažené vzdělání(zde lyžařské),zajímá se hlavně o to, co kdo umí. Je otázkou, kdo všechno pomyslným sítem kurzu projde, je to o lyžařské škole.. Dnes je instruktorů asi dost, koučování je v modě. Musíš být výborný na lyžích/prkně, ovládat metodiku výuky, mít schopnost učit jiné, ovládat základy první zdravotnické pomoci, vědět něco o horách.. Potom o tebe, dobrého instruktora, bude zájem.
29.10.2013 15:38:40 #12
Pavle ZRX máš naprostou pravdu. Chtěla bych se v této oblasti více vzdělávat a hrozně mne baví učit další lidi a hlavně poznávat nové. Proto je podle mne důležité kde začneš pracovat. O Sherpaski jsem nenašla nic špatného – ptala jsem se přes kamarády co u nich učí a prý jsou moc fajn. Myslím si, že když budeš dobrá, tak proč by nechtěli zaměstnat dobrého instruktora?
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.