Rozbor videa - příspěvky uživatele tomas_PCB
Ale ja vubec nekritizoval APUL, ja jen konstatoval ze jezdim tak jak me pred deviti a desiti lety ucili jezdit. Ze to je jinak nez dnes je evidentni ze zdejsich prispevku, ale neni to moje kritika APU…
Btw.taky jsme se ucili ze protirotace je ok. Snaha drzet frontalni osu kolmo na spadnici po celou dobu jizdy. O jizde s frontalni osou kolmo na podelnou osu lyzi nam vykladali jako o jedne z moznych t…
No uz ho nemam, protoze jsem neucil, ale v roce 2002 jsem ho udelal v pohode. Je pravda ze jsem se ale od te doby soustredil na to jezdit co nejvic po vnitrni…
to je mi jasný že to chce zkoušet a natáčet a koukat… do nedávna jsem si myslel že jezdim hezky – nemám problém sjet cokoli, když to je upravený tak bez smyku (pravda v prudkym za cenu traverzu v pr…
jj, myslel jsem ten z Montany, zkoušim jim volat a nic… mě přijde
dobrej aspoň v tom že se tam nadřu, tak když nic jinýho, aspoň to Říkal jsem si ale že
minimálně na vyzkoušení toho jak zahájit …
Díky Tome,
myslíš že má smysl zkusit to přes léto řešit na trenažeru (ten s motorama)?
T.
Gravediggere díky! Zkoušel jsem si na každym přejezdu apod. jet po vnější s vnitřní zvednutou a v pohodě, tady v jízdě jsem se snažil o váhu na vnější, ale obě lyže v kontaktu se sněhem a asi se mi to…
>> #359, vašek2, 12. 05. 2011 00:47:01
Díky, nemyslel jsem to tak že na ostatní rady kašlu, ale snažil jsem se myslet hlavně na tyhle 2 věci, neumim …
Ciao,
tak jsem se na závěr sezóny snažil na Tuxu pracovat a posílám ještě nějaká videa s prosbou o feedback. Vzal jsem si z Vašich rad 2 věci a) Milanovy drills b) jet víc po vnější a tady je jak …
Obrázek mi to sem ani z Picasa nejde vložit, hodí to sem jen ikonku, tak pro „zájemce“ přidávám aspoň link na jednu sekvenci uloženou jako web prezentaci
Díky,
kua nemyslel sem že to je se mnou tak bídný Posl. několik let jsem se pod
funcarv vlivem snažil jezdit co nejvíc po vnitřní, líbilo se mi to, tak se
to zas budu halt odnaučovat
ad …
Díky! Že asi jezdim moc na vnitřní mě napadlo, beru si z toho správně že mám
- snažit se jet víc po vnější
- zúžit stopu
- nevklánět se do oblouku cíleně sám, ale „nechat se vklonit“?
- co n…
Ahoj všem,
poprosil bych o rozbor mého videa, klasicky se omlouvám za kvalitu, ale videa jsou krátká a minimálně ve druhých polovinách snad něco vidět je.
Všechna videa jsou z minulého víkendu, …