Domů Diskuze Články Eisacktal: slunečná brána Dolomit s novou sjezdovkou [článek]

Eisacktal: slunečná brána Dolomit s novou sjezdovkou [článek]

21.11.2013 19:40:16 #1 

Radek Holub - SNOW muž

Údolí Eisacktal/Valle Isarco je branou Dolomit – lyžařsky je sice poklidné, ale nikoliv zapadlé. Díky brennerské dálnici je jednou z nejlépe dostupných oblastí v Jižním Tyrolsku, provincii známé také jako Südtirol, a Itálii vůbec.
Odkaz na článek

24.11.2014 20:29:39 #2 

mirjur muž

To vypadá dobře, prima rekreačka. Už jsem si udělal poznámku do svého wishlistu. :-)

Co tě nezabije, to tě posílí!

26.11.2014 15:54:43 #3 

BoB muž

Letos sem pojedu už po 3-tí. Zjistil jsem, že mi až tak nezáleží na množství kilometrů sjezdovek. Pro mě zde hovoří dostupnost od ubytování (50m), kvalita sjezdovek bez navyšování kilometrů spojovačkama (pro mě ideální náročnost sjezdovek), možnost jezdit ve volném terénu s tím, že se vždy vrátím na sjezdovku a náročnost si můžu pěkně dávkovat, hlavně přírodní sníh a nejdelší fronta měla tak 10 lidí. Nejde nezmínit i vlídnost a vstřícnost snad všech s kým jsem se tam potkal. A třešnička na dortu jsou grilovaná žebra (13 € ?) v nenápadné hospůdce na kopci, ty nejde vynechat, NIKDE jsem něco takového nejedl ( když vidím ty smažáky a jiné friťáky u nás, tak se můžu jenom smát). Při množství našinců se tu jeden cítí jako doma. Taky dostupnost a cena je velmi dobrá. Tak pokud tam někdo jedete v termínu 17.-24.1. 2015 a měly chuť vyzkoušet Sporteny ( vezu sebou SL,Gs,Glider,Ymli), dejte vědět.

No edge no fun, no wax no speed.
Fotky

26.11.2014 16:04:52 #4 

martink

@BoB : a ktere cast udoli to byla? Díky

26.11.2014 16:16:23 #5 

BoB muž

No edge no fun, no wax no speed.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy