Spevnenie klbov - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ

Spevnenie klbov

22.11.2009 17:43:46 #1 

gimbo

Caute, pri padoch ci silnejsich dopadoch mavam problemi s kolenami a zapastim. Chcel by som sa preto spytat, ci exituju dake pripravky na klby prsnejsie na ich spevnenie?

Diky za odpovede

22.11.2009 18:02:44 #2 

babygirl85

Dobrý den, můj přítel, My name is Lilian Yak mám přátelský pocit, jak jsem viděl váš profil dnešního dne (www.snow.cz) A rozhodne zanechat vzkaz pro vás, já vím, že jsi na míle daleko. oddělené takové vzdálenosti, ale přesto vaše dopisy se dostanete ke mně, přes maily budeme sdílet v budoucnosti, pokud se dotýká vás, že se přátelí se mnou, a pokud máte pocit vědět více o mně se můžete dostat mě na mé prostřednictvím e-mail (lilianyak85@yahoo.in) bye a hezký den. Miss Lilian Yak.

Hello My Friend, My name is Lilian Yak, I have a friendly feeling, As I saw your profile today on (www.snow.cz) And decide to leave a message for you, I know you're many miles away. separated by such distance, But yet your letters will bring you near to me; Through the mails we will share in future if it touches you to be a friend to me and if you feel to know more about me you can reach me on my via e-mail (lilianyak85@yahoo.in) bye and have a nice day. Miss Lilian Yak.

22.11.2009 18:21:05 #3 

Dali muž

>> #1, gimbo, 22. 11. 2009 17:43:46

Doporučuju balanční cvičení.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy