27.01.2014 12:44:54 #1
Jedu letos na týden do Passo Tonale v Itálii a plánuji jeden, spíše dva dny obětovat snowboardu. Asi dvakrát jsem na tom už stál, ale vlastní vybavení nemám a koupi zatím neplánuju. Rozhoduji se mezi zapůjčením na místě a doma v ČR. Pro místní půjčovnu hraje fakt, že se mi nechce snowboard tahat s sebou navíc k lyžím, ale nejsem si jistý cenou a šířkou sortimentu. Má někdo zkušenost?
- Zajímala by mě obvyklá cena půjčení prkna a bot na den. Na internetu, při rezervaci a platbě předem, jsem našel ceny kolem 30 EUR/den. Předpokládám, že na místě můžou být půjčovny které sice neprovozují mnohojazyčný rezervační web, ale ceny mají lepší. Nebo ne? Cena půjčení setu na celý týden v ČR vychází na 55 EUR, takže z toho pohledu zatím Itálie nevyhrává.
- Mám 190 cm a nohu 45, takže bych rád aspoň 172W prkno. Zkušenosti z půjčoven v českých lyž. střediscích jsou tristní. Když jsem jednou vyrazil bez vybavení s tím, že si na den prkno půjčím, tak jsem se pak klouzal na něčem co mi sahalo sotva po hrudník a na co se mi nevešla noha. Dá se čekat, že to v IT bude lepší?
Jestli si někdo najde čas na odpověď budu vděčný. Díky!
13.02.2025 17:58:44 #2
Ahoj, zdravím, jedeme do stejné oblasti a hledáme ceny půjčení lyžáků a lyží. Máš už nějakou zkušenost, víš ceny. Snad se ti v Tonale líbilo,? Jedeme tam prvně Doky za info, příjemný den Jarda
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.