27.02.2014 16:48:42 #1
Nazdar vespolek,
jsme banda 4 lidí a potřebujeme poradit ohledně
střediska a pokud možno i bydlení. Jelikož jste mi tady vždycky dobře
poradili, tak se na vás obracím s žádostí o radu znova.
Plánujeme jet na začátku března (přesněji 8–12.3.) do Alp a jediné co máme domluveno, jsou lidi a termín.
Sháním pěkné středisko s dostatkem sněhu, pokud možno s možností nějakého toho poježdění v prašanu mimo sjezdovku. Nakolik až je to reálné to netuším, podle toho jak to vypadá se sněhem. S Alpama mám zatím jen 2 zkušenosti – Hochkar & Mölltaler. Středisko nemusí být nějak extra velké, ale mělo by být větší než Hochkar a co se mi na obou zmíněných střediscích moc nelíbilo, byly „placaté“ pasáže. Jako snowboardistovi mi to nedělalo moc dobře. Navíc v kombinací s náklonem doprava na většině sjezdovek v Mölltaleru, mě ke konci dne pekelně bolely nohy (pravá noha vepředu → držení na špičkách). Uvítal bych tedy plynulejší svahy.
Ohledně vzdálenosti… je nám prakticky jedno, jestli to bude Rakousko, Itálie, … Ale poněvadž chceme jet jen na 4 lyž. dny, preferujeme z finančních a časových důvodů spíše Rakousko.
Co se týče ubytování, byl bych rád ohledně nějakých tipů či přímo
kontaktů na „paní domácí“ či tipy na cestovky. Nesháníme žádné
luxusní ubytování, stačí nějaký ten standard – ložnice, koupelna, WC,
TV (ta vlastně ani být nemusí), nicméně Wi-Fi výhodou :) Jako velkou
výhodu bych viděl ubytování na svahu, zatím jsem vždy dojížděl, takže
by to bylo příjemnou změnou, ne však podmínkou
Jako poslední důležité info bych shrnul cenovou relaci. Bez dopravy a stravy, by jsme se chtěli vlézt do 7 000Kč (4 noci, 4denní skipas), čím víc to budeme schopni srazit, tím samozřejmě lépe.
Z toho co jsem se tady tak pokukoval po fóru, mě zaujalo středisko
Nassfeld, prý je tam bohatá nadílka sněhu, byť není nejlevnější a je
až u hranic s Itálii. Takže nějaké rady a tipy na ubytování
v Nassfeldu + další střediska? Budu vám moc vděčný
Předem moc díky!
28.02.2014 22:56:32 #2
>> #1, Ctitel, 27. 02. 2014 16:48:42
>> #1, Ctitel, 27. 02. 2014 16:48:42 Doporučuji Tarvisio.Itálie residence Camporossodue 280 euro apt. 4, plus 35 euro úklid. Na prašan v tuto dobu a letos však zapomeňte.
01.03.2014 16:22:04 #4
jednoznačně bad kleinkirchheim je bezkonkurenčně nejlevnější paní waltraud reichl je majitelka apartmánu v tento termín co jedete je pobyt včetně skipasu a 50procent sleva do lázní na 4 dny se vlezete určitě do 150 euro na osobu jezdím tam už 8sezon tak hodně štěstí ráda poskytnu další odpovědi na vaše dotazy ale na netu je o badu vše čau
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.