Neuhrazení zálohy na ubytování - příspěvky uživatele vldmr
>> #89, Boryš, 30. 03. 2014 14:01:12
ale ale pánové, přečtěte si to pořádně.
- na webu nemají storno podmínky
- poslal jsem em…
>> #74, HonzA_, 25. 03. 2014 20:52:04
už jsem psal, že na webu nemají žádné storno podmínky. A adresu penzionu zde uvádět nebudu. Vys…
Na stránkách penzionu není o storno podmínkach ani písmenko, ani o platbě, ani o záloze. Nic, skutečně vůbec nic. Zmínka o stornu byla pouze v emailu. Vím, že je to z mé strany špatné a že se takto…
>> #43, goldone, 21. 03. 2014 21:05:29
ano, tak to je. U nás ve firmě je to to stejné, IT nedokáže poznat z které PC komunikace odešl…
>> #39, goldone, 21. 03. 2014 20:52:15
no jo, ale co budeš dělat ty? Policie nikoho nevypatrá a ty nemáš žádný důkaz, že jsi ubytován…
>> #31, DAVE71, 21. 03. 2014 13:26:32
hmmm ještě můžu být ještě větší hajzl a napsat jim, že jsem to v lednu emailem zrušil. Že jim …
>> #27, DAVE71, 21. 03. 2014 13:07:21
bylo tam toto: Stornobedingungen:
bis zu 2 Monate vor Anreise – keine Stornokosten
2 Mon…
>> #25, DAVE71, 21. 03. 2014 12:43:56
smluvní podmínky nepřišly AŽ pak emailem.
Bylo to takto:
1. já jsem emailem poptal termín …
no jo, ale nebylo i jejich povinností se ozvat, když jim do 7/2 nepřišla záloha? Nepřišla záloha, nemám zájem, ne?
rozhodnutí nejvyššího soudu – objednávka „vyplněná“ na internetu není závazná, není adresná a není opatřena elektronickým podpisem http://www.mesec.cz/…etu-neni-zav…
Jasně, je to neseriozní a takto jsem se nemínil chovat. Ale jak píši, domnvíval jsem se, že když nezaplatím zálohu tak to končí. I tak měli dost času (měsíc) na obsazení místa.
A když to bylo pouze…
Do emailu jsem neuvedl nic jiného než svoje jméno. Pomocí policie mě, ale dohledají, co?
Bohužel jsem se domníval, že neuhrazením zálohy se má za to, že nemám zájem a ruší se to. Chybami se člověk učí, co se dá dělat (chtějí 1.000€)
storno podmínky:
Stornobedingungen:
bis zu 2 Monate vor Anreise – keine Stornokosten
2 Monate bis 4 Wochen vor Anreise – 20% des Reisepreises
3 Wochen bis 1 Woche vor Anreise – 50% des Rei…
jednalo se o emailovou korespondenci. Já jsem se emailem zeptal zda mají v termínu volno, obdržel jsem odpověď, že ano. Tak já zase napsal, že objednávám a oni poslali email s požadavkem zálohy. V tom…
v prosinci 2013 jsem si objednal ubytování v Rakousku. Odepsali mně, že chtějí zálohu uhradit do daného termínu. Vzhledem k tomu, že vždy hledám ubytování bez zálohy, tak jsem již na toto ubytování ne…